Post numer: #1Wysłany: 2010-05-08, 19:11 Steam problem
Mam ostatnio problem ze steam, co chwila jak gram wyskakuje mi błąd "Steam connection lost"
Włączanie w statusie znajomych offline pomaga ale nie chce ciągle grać na offline bo ani nie widzę awatarów na serwie ani nie mogę się z nikim porozumieć.
Jest inny jakiś sposób rozwiązania problemu ?
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2010-05-08, 19:41, w całości zmieniany 1 raz
Opuść grupy w których jesteś na steam , usuń pliki ClientRegistry.blob, Steam.dll, SteamUI.dll, niech je na nowo steam uploaduje i powinno działać .
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Autor postu ustrzelił 1 fragi
Ostatnio zmieniony przez KmS 2010-05-10, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
jak cie wyrzuci z cs a to z konsoli zrób PrtSc i wrzuć to ci powiem co robić bo tak w ciemn jak usuniesz to to nie pomorze :)
A ta komenda oznacza ze straciłeś połacznie z internetem i w konsoli powinno byc napisane o co Bbbeee
Pozdro Stanisław
A ta komenda oznacza ze straciłeś połacznie z internetem
wow jak byś my nie znali języka ang. i nie usuwa plików w ciemno bo to sprawdzony sposób...mi i nie tylko mi zawsze pomaga .
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
najlepszym sposobem jest zwiększenie priorytetu w menadzerze zadań, mi pomaga i za każdym razem tak robie.
uruchom steam, pozniej zwieksz priorytet i uruchom gre, zachowaj ta kolejnosc wtedy napewno pomoże.
Wyjscie z grup itp pomaga tylko na chwile, a priorytet jest skuteczny za każdym razem.
____________________ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ `W bezsensie sens jest jedynym awansem...` ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick na serwerze: peRes[WeeD`s] login steam: PeReS_weed Gadu-Gadu: 1923572
najlepszym sposobem jest zwiększenie priorytetu w menadzerze zadań, mi pomaga i za każdym razem tak robie.
uruchom steam, pozniej zwieksz priorytet i uruchom gre, zachowaj ta kolejnosc wtedy napewno pomoże.
Wyjscie z grup itp pomaga tylko na chwile, a priorytet jest skuteczny za każdym razem.
Wszystko fajnie, ale nie zaszkodziłoby jakbyś popatrzył na datę ostatniego postu
KmS napisał/a:
Wysłany: 2010-05-10, 23:11
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum