ogolnie to masz przewalone;d toshiby wyposarzone w SATA tak maja ze nawet oryginalnej windy nie poczytaja;d mi w sklepie komputerowym w ktorym kupilem lapa (znaczy nie mi tylko dziewczynie ale jej we wszystkim doradzalem itp^^) nagrali specjalna plytke z windowsem i smiga normalnie;p sami tego w inny sposob nie umieli zrobic wiec nie wiem czy na to rada jakas bedzie xD no albo tacy ogar informatycy byli;D
jakie dokladnie masz to dalej "cos tam"? (model) xD
a co do lapa, to rzeczywiście najlepszym pomysłem jest stworzenie własnej płytki instalacyjnej winXP z dogranymi sterownikami SATA. bo to zdaje się być problemem. googlowałeś problem czy tak od razu tutaj rzucasz?
Więc jeżeli nie rozwiązałeś jeszcze tego problemu Polecam ci użyć tego programu: http://rapidshare.com/files/210286735/Pm.rar.html
Jest to Program który oczyszcza cały dysk twardy z wszelkiego syfu. Interesuję się informatyką i takimi tam sprawami Czemu ci to polecam? Ponieważ mój wujek również ma Toshibe Sateite i wiem jak ciężko jest zmienić windows. Program się nazywa "Paragon Partition Manager". jak ci się nie uda no cóż ;/ musisz iść do serwisu polecam Vobis. Program nagraj z tym Folderem "Pm" na płytkę
Ostatnio zmieniony przez krzychu14 2009-03-17, 17:39, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum