Post numer: #1Wysłany: 2008-10-02, 16:35 Hasło-jak złamać
Siemka, mam mały problem. Dostałem na zakończenie gimnazjum laptopa od rodziców. laptop spoko lepszy od tego starego kompa ale ma jedną wadę-fatalnie gra się w CSa :/
Mikrofon jest wbudowany i słabo wyłapuje: "Ale cziter" , rodzielczość 1200x800 i ta "klawiatura" poprostu porażka. Na laptopie robie wszystko oprócz grania w CSa, gram na kompie mojego taty gdzie wcześniej grałem. Ale jest jeden mały problem... na kompie jest hasło... i nie moge wejść. A wracając ze szkoły chciałbym jakoś się odstresować i wyżyć.
I teraz o co chodzi.
Czy mogę jakoś złamać te hasło ?? Są jakieś programy? sposoby ??
Szukałem w necie ale tam znalazłem jedynie wyłączenie hasła a tego nie chce.
Może są jakieś hakerskie sposoby ?? kiedyś się tym interesowałem ale nie wiem nic o łamaniach haseł.
PS
Laptop jest podłączony siecią bezprzewodową z kompem.
Jest jakaś hakerska kombinacja - gdy wyświetla się lista użytkowników, czyli w twoim przypadku: "Administrator", nie wiem na czym to dokładnie polega (chyba jakaś kombinacja klawiszy), możesz dzięki temu stworzyć nowe konto...
Wejdź w trybie awaryjnym na administratora i zmień ojcu chasło na takie .. jakie tobie odpowiada a twój tata zwróci się do nas z takim samym pytaniem w ciagu kilku dni :PP
zal.. Ile ty masz lat ?? a ten kosz ci sie nie pomylił z tibią??
1.Poradziłem sobie sam bez Twojej pomocy
2.Zamiast opróżnij kliknołęm usuń
3.Myślisz ze jak miałeś adma tu kiedyś to tak możesz się odzywać ? Trochę kultury i spokoju :/ pałe z przyrody dostałeś to musisz na forum się wyżywać ?? Wyjdź na dwór zażyj tlenu bo Ci już komputer na musk szkodzi.
4.Mam lat 16 i w Tibie nigdy nie grałem i grać nie będę. Wkurzyłeś mnie tą Tibią ale nie będę nic już pisał bo może źle to się da mnie skończyć :p
@Maxi
dobra spokoj juz bez klotni
jako użytkownik wpisujesz "Administrator", hasło puste i enter..
pamietam jak na WIN 2000 pare lat temu starzy mi zakładali hasło..
wtedy był profil Administrator , i zalożyłem sobie niewidoczne konto Gosc ..
to była fazka , po 2 latach sie zczaili
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum