Post numer: #1Wysłany: 2009-07-13, 16:43 Błąd aplikacji
Witam. Postanowiłem zajrzeć na cs, a że nawet nie usuwałem plików, to nie widziałem przeciwwskazań. Niestety, po kliknięciu odpowiedniej ikony pojawia się następujący komunikat:
Ponowna instalacja a nawet ściągnięcie innych plików nic nie daje.
kolego jezeli juz to nowsze na co ma instalowac starsze wedlug mnie padly sterowniki od karty graficznej wymien je przeczysc system i daj znac:P
starsze.. zainstalowałem nowe (z czerwca) wyskakiwało mi <ciąg znaków> pamięć nie może być read. zainstalowałem starsze (z grudnia 08) i wszystko normalnie chodzi............
Zrób formata,Zainstaluj wszystko od nowa jak nie działa to wywal całego cs i ściągnij nowego i nowe patche :] wYWal Wszystko co związane z cs. Cs,HL ... i install od nowa albo FORMAT,INSTALL od Nowa. mOże zadziała...
____________________ StarSzy Manioo:]
Ostatnio zmieniony przez Manioo 2009-07-19, 06:24, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum