Post numer: #1Wysłany: 2011-11-17, 18:33 Konkurs - Wygraj premium/odznaki !!!!
Witam !
Od dnia dzisiejszego rusza konkurs!!!
Do wygrania są konta premium (CoD) oraz odznaki (Bf2)!
Zasady:
Uczestnik konkursu musiałby zapraszać na serwer 5 graczy.
Każdy z tych graczy musiałby mieć przegrane minimum 5 godzin na serwerze , oraz posiadać założone konto na forum.
Po spełnieniu tych warunków uczestnik zakłada temat "<Nick> | Konkurs" w dziale "Prośby o admina/slota" danego serwera. Natomiast każdy zaproszony gracz wpisuje się do tego tematu podając link do swojego GameTrackera.
Przykład:
*Sprowadziłem 5 graczy na serwer CoD
1)Zakładam temat "Mike X | Konkurs" w <TYM> dziale.
2)Gracze których sprowadziłem wpisują mi się do tematu podając linki do swojego GameTrackera.
3)Czekam na wypowiedź admina
4)Cieszę się kontem premium
Nagrody:
Zaproszenie 5 graczy na serwer:
*BF2 - Otrzymanie jednej , wybranej przez siebie odznaki , na najwyższym poziomie
*CoD - Otrzymanie konta premium na STAŁE!
Każda zaproszona osoba dostanie 50% zniżkę na pierwszy zakup odznaki/konta premium !!!
Ważne !
*Multikonta i inne próby oszustwa będą karane dyskwalifikacją z konkursu oraz banem - sprawdzenie tego jest bardzo łatwe , więc radzę nawet nie próbować :)
*Dzielenie się zaproszonymi osobami nie wchodzi w grę - 1 zaproszona osoba na jednego uczestnika !
*Udział w konkursie jest jednorazowy
*Konkurs ważny jest do odwołania !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum