Nr Użytkownika: 2664 Dołączył: 01 Cze 2009 Pomógł: 1 raz Posty: 381 Ustrzelił 2 fragów Skąd: z Polski
Post numer: #1Wysłany: 2010-04-17, 22:47 Sterowniki do Mpu-401
Siema dawno mnie nie było bo miałem wirusa na kompie. znalazłem plytke z Win Xp zrobilem format. i tu jest problem mam zintegrowana kartę dźwiękową Roland MPU-401 szukam do niej sterowników bo mi się płyta zgubiła i mam prośbę jakby ktoś znalazł albo coś to mógłby dać linka albo coś z góry dziękuję
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
everest i aida pokazuje nazwa plyty głownej - nieznany
teraz sprawdzałem jeszcze CPU-Z i wykryło AliveXFire-eSATA2
Dobra znalazłem sterowniki ściągnąłem i wyskoczyło please Plug-in C-Media PCI Audio i nie da się zainstalować wie ktos o co chodzi ?
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum