Więc tak chodzi mi o to by mieć w CSie 100fps i nie chce dużo wymieniać tylko to co potrzeba a więc tak .
Płyta główna : jakiś syf
Karta Graficzna : Radeon 9550 120 Mb 120 bit
Procek : AMD sempron 2500+ 1.75 MHZ
Pamięć : 1 GB
Chciałbym stałe 100 fps więc co mam z tego wymienić , czy płyta główna może zostać czy już nowsze procki i karty graficzne pod nią nie podejdą ( zaraz napisze model ). I co na co mam wymienić xD
ta tylko możliwości finansowe na stan dzisiejszy to około 600 zł więc jak bys mógł napisać co ile kosztuje xD bo nie jestem maniakiem gier i grywam tylko w csa xD
masz podane ceny na końcu każdej linijki ( ceny z połowy czerwca ) więc teraz chodzi to na pewno taniej. ZA wszystko jakieś 800 :( ( weźmiesz inny procek z klasy o półkę niższą i już jesteś 50 zł do przodu ) ... ( weźmiesz GF'a słabszego o 1 klasę i jeszteś 160 zł do przodu :) )
Poszukaj w necie, jak robiłem kiedyś formata to se instrukcje obsługi wydrukowałem, a później z niej nawet nie skorzystałem xD
Wierzę, że Ci się uda ;)
Ostatnio zmieniony przez Dyzm@ 2008-08-14, 10:41, w całości zmieniany 1 raz
Gotowych zestawow z allegro sie nie kupuje bo to syf. Wciskaja ci do niego beznadziejny zasilacz jakis niemarkowy ktory jest ci w stanie spalic nawet calego kompa. Istna bomba zegarowa... Poza tym do takich kompletow w tej cenie dawaja ci zintegrowana karte graficzna, a i sam komplet zazwyczaj jest bez dysku. Imo wyrzucanie pieniedzy w bloto.
Anr rowniez grubo przesadzil z cenami. Teraz 9600gt jest warta 300+ zl ;p Bo przeciez teraz za 399zl w esc.pl mozna kupic 88gts 512 od inno3d ktory jest prawie 2x wydajniejszy od tego 96gt.
Ten hd3850 jest mniej wydajny od 96gt ktorego polecil anr ale za to napewno dual 2x1gb to nadrobi.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-08-14, 14:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum