Post numer: #1Wysłany: 2009-03-11, 14:10 RADEON 9200 SE FAMILY
Czesc mam problem bo ja w sprawie kart graficznych jestem zielony....
mam karte RADEona 9200 ... tak jak napisalem w temacie i on jest chyba 16 bit . Czyt to prawa jak to sprawdzic i jezeli sie da to jak podkrecic zeby chociaz bylo to 32 bity.
Jakies sterowniki sciagnac ??
Czy juz jest taka stara ze trzeba nowa kupic ?? A jezeli tak to jaka ??
____________________ Gość mixujemy ??
Ostatnio zmieniony przez Rosi[x] 2009-03-11, 14:20, w całości zmieniany 2 razy
Co ty gadassz jakie 16 bitow lol napewno ma conajmniej 64 bity
MIX napisał/a:
jak to sprawdzic
Nie masz neta , googli ? wpisujesz model i zaraz ci sie pokaza parametry...
http://ati.amd.com/support/driver.html
tu sobie wybierasz jaki masz system operacyjny i swojego radeona i juz masz stery
Instalator nie znalazł środowiska .NET Framework w tym systemie. W celu używania panelu ATI Catalyst Control Center należy zainstalować środowisko .NET Framework. Jeśli masz połączenie internetowe, pobierz środowisko .NET przy użyciu funkcji Windows Update firmy Microsoft albo kliknij tutaj, aby przejść do witryny firmy Microsoft, z której można je pobrać. Po zainstalowaniu środowiska .NET uruchom ponownie program instalacyjny panelu Catalyst Control Center.
MAm pirata XP i nie wiem czy to sciagac z tej strony microsoftu czy samemu poszukac w necie ??? co radzicie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum