Nr Użytkownika: 4035 Wiek: 18 Dołączył: 09 Lis 2009 Posty: 18 Skąd: Polska
Post numer: #1Wysłany: 2009-12-06, 18:55 Problema z serwerem diablo. POMOCY!!
Cześć. mam mały problem z wejściem do serwera fpsdiabloproject. konkretnie to tak: grałem sobie spokojnie,nagle admin mnie zail nie wiem jak sie to nazywa w kazdym razie nie zyłem i nagle wywaliło mnie z serwera. potem chciałem wejść no i nie da się bo mi pisze że "not responding" a bana nie dostałm bo nic nie pisało. Proszę o pomoc!
dzieki za te stronki. z tymi napisami miałes racje tez mi sie tak pokazało. Ale mam jeszce jeden problem: nie mam tych scrinów na dysku!! To co zrobic?
Z obiektywnego punktu widzenia moge stwierdzic, ze jezeli screeny byly robione to musza byc na dysku. Porozmawiaj z adminem, ktory dal Ci bana i dowiedz sie czy byly robione screeny czy dal Ci po prostu bana
Stosuj sie do instrukcji podanych w tych tematach co Ci dalem. Czyli w odpowiednim dziale robisz temat, podpisujesz "SS piter" a w srodku wklejasz ten schemat kto dal bana, kiedy i link do screenow. Screeny musza byc spakowane w jedna calosc i umieszczone na wrzucie czy sendspace.pl jak wolisz. A jak nie wiesz, ktory admin Ci dal bana to popytaj tych z Diablo, ich nicki zaznaczone sa na pomaranczowo :)
[ Dodano: 2009-12-06, 20:23 ]
Spakuj te screeny, wrzuc na sendspace, daj mi linka to zrobie ten temat za Ciebie
[ Dodano: 2009-12-06, 20:26 ] http://fpscs.net/groups/372.htm tu masz wszystkich adminow diablo2, pisz im na PW
P.S na przyszlosc staraj sie umieszczac tematy w odpowiednich dzialach ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum