Post numer: #1Wysłany: 2007-10-24, 13:41 Problem z mikrofonem
Witam, mam problem z mikrofonem. Kupilem sobie dzis nowe sluchawki wraz z mikrofonem i sluchawki mi dzialaja poprawnie ale mikrofon nie. Probowalem w cs i nie udalo mi sie ustawic mikrofonu. Probowalem rowniez sprawdzic w akcesoriach/narzedzia systemowe/rejstrowanie dzwieku Dalem rec mowilem do mikrofonu ale rejstrator nic nie zarejstrowal :( Moglby mi ktos pomoc w ustawieniu tego mikrofonu ??
POdlaczyles obydwa kabelki od slucxhawek (red - micro green sluchawy ) i sparwdz czy w odpowiednie wejscia ... jak dobrze to micro sie zesralo juz u producenta ...
Byc moze kupiles popsuty sprzet jak mowi brzeszczot... tez tak mialem kupilem jakies smieszne sluchawki z mic i nie dzialaly poszedlem do media expert wymienilem na lepsze... czasem warto jest dac pare zloty wiecej i kupic cos z lepszej firmy;]
ps pozdro dla tracera;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum