Post numer: #1Wysłany: 2010-02-24, 14:52 Problem :(
Mam problem z laptopem :(
Otóż chcę włączyć laptopa siory, wszystko ładnie chodzi a gdy ma się wyświetlić obraz do logowania to wyłącza się cały ekran w laptopie
Nie wiem czym to jest spowodowane, ale nie mogę nic z tym zrobić. Czy jest to od tego, że komputer jest do sformatowania czy jakaś część komputera się popsuła?
wałcz laptopa i naciskaj od razu F8 aż ci wyskoczy czarny ekran wybierz z tego ekranu uruchom system Windows awaryjnie enter poczekaj aż się włączy system następnie wybierz start/wszystkie programy/akcesoria/narzędzia systemowe/przywracanie systemu wyskoczy ci okno wybierz przywróć mój komputer do wcześniejszego stanu wyskoczy ci tak niby kalendarzyk kliknij na nim datę dwa dni wcześniejsza i okej komp powinien się uruchomić ponownie i all powinno być ok to działa tylko przy systemie Windows xp w vista nie mam pojęcia jak to zrobić pozdrawiam :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum