Post numer: #1Wysłany: 2008-06-06, 10:04 Nokia 5200
Witam :]
Mam pewien problem.
Wygląda to tak , że po podłączeniu mojej Noki (5200) Do komputera Kablem USb ;] ... NIe wykrywa mi jej .
Zapewniam że kabel jest dobry (sprawdzałem na innych urządzeniach)
Zainstalowałem ... podążałem zgodnie z krokami I jak wielu Użytkowników innych for zatrzymałem się na
"sprawdź czy telefon nie jest zablokowany za pomocą kodu zabezpieczającego"
Próbowałem ... wszystkiego Od Wyłączania wszystkich zabezpieczeń po Ustawienia fabryczne ;] ..
I nic .
próbowałem również kilku innych programów Oczywiście jeden Jest w innym języku a w drugim sie nie połapałem.
Podkreślam , że wcześniej chodziło bez zarzutów ... I nagle Suprise ;]....
ja tez mam nokie i kupilem bluetooth do niej bo kabla w zestawie nie dostalem ^^ i mi dziala bez zarzutów. radze wydac te 40 zl albo oddac na gwarancje xD
____________________ "Admin nie sędzia, nie musi być sprawiedliwy"
Tak :D.. Kabel jest dobry na 100%
Glutacza nie bede kupował bo to zbedny wydatek do tej pory .. :PP Wszystkie moje prace na telefoni opierały sie na kabelku ;] ...
Ja w moim zlomku, mielem problem z kablem, poprostu trzeba go bylo jakos czarowac zeby dzialal (wykrecac przy wejsciu do tela, wada tego modelu chyba;p)
ps. mam pytanie, jak w noki 3220 ustawic blokade klawiatury na haslo?? jak to robicie u siebie?
Ja w moim zlomku, mielem problem z kablem, poprostu trzeba go bylo jakos czarowac zeby dzialal (wykrecac przy wejsciu do tela, wada tego modelu chyba;p)
ps. mam pytanie, jak w noki 3220 ustawic blokade klawiatury na haslo?? jak to robicie u siebie?
wejdź w "Ustawienia" następnie "Ustawienia telefonu" i wejdź w "Kod zabezpieczający blokadę klawiatury" - tam to utawisz, o ile się w czymś nie pomyliłem ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum