Nr Użytkownika: 1146 Wiek: 18 Dołączył: 07 Sty 2009 Pomógł: 1 raz Posty: 432 Skąd: Pabianice
Post numer: #1Wysłany: 2009-11-12, 19:52 nie wydolnosc mózgu czy nerek ??
Witam
Od jakiegoś roku mam problem z zawieszaniem sie komputera podczas gry w CS. Po jakimś czasie grania pojawiały mi sie kolorowe paski i jednocześnie zawieszał mi sie komp i musiałem go zresetować.
Z początku myślałem ze to przez kartę graf bo zawsze była gorąca gdy byłem zmuszony do zresetowania kompa. Ale teraz gdy jest elegancko chłodzona przez radiator (tak jak wcześniej) i przez wentylator, to zawiesz sie juz po jakis 10 minutach grania .
Jezeli ktos ma jakis pomył od czego to jednak jest uzależnione prosze o pomoc
PS
czesto jezeli odrazu nie zresetowałem pojawiała sie informacja na niebieskim tle ze system został ........ z powodu by nie uszkodzic czesci fizycznych (czy jakos tak )
pozdrawiam
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum