Nr Użytkownika: 353 Wiek: 19 Dołączył: 19 Cze 2008 Pomógł: 14 razy Posty: 1325 Ustrzelił 6 fragów Skąd: Ozorków
Post numer: #1Wysłany: 2008-10-14, 21:22 Karta graficzna.
Cześć Otóż, zamierzam kupić nową kartę graficzną taką do 200zł, ale za bardzo nie wiem jaką i jaka będzie najlepszym wyborem. Myślałem o czymś takim: http://www.allegro.pl/ite...magic_3650.html
to dobry pomysł? Czekam na Wasze opinie, każda się przyda
Ja miałem Radeona stara wersja 9200, na wakacjach było gorrrąco to się wiatraczek spalił Od tamtej pory śmigam na GeForce 7600 gs i nie widzę żeby się źle sprawowała. A i w Twojej cenie się mieści :)
Jedyne co w tym Twoim linku mogę polecić to sklep, też w nim kupowałem moją kartę
Kill gufno sie znasz. karty Ati ssaly, ale na AGP. GPU radeona pod pcie sa tak samo albo i bardziej wydajne od gf. Oczywiscie zalezy co do siebie porownujesz. W tym przedziale cenowym polecam jak najbardziej 3850 jak to podal juz grzmotek.
## KiLL
oj tam nie krzycz na mnie :(
//Fearo
sry kill
@down Grzmotek
taa, a co? ;p
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-10-14, 22:13, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum