Post numer: #1Wysłany: 2009-01-10, 21:48 Błąd "inpage" help pls
witam , rano wlanczam kompa a tu co loled2 jest napisane ze mam blad inpage i ze dostane konto tymczasowe zrobilem sobie nowe konto ale chce odzyskac stare.... wie ktos co zrobic??pls help dam ------> xD
1.Przy starcie kompa wciśnij F8 i gdy wyskoczy ci okno z opcjami do wyboru daj "Ostatnia znana dobra konfiguracja ( Ostatnie działające ustawienia)" powinno pomóc.
2.Jeśli nie, to możesz spróbować zalogować się na konto admina i uruchomić odzyskiwanie systemu , ale powinno pomóc to co napisałem jako pierwsze.
3.Chyba o to chodzi,jak nie to sorki nie wiem.
DJ Bango Ja bym polecał 1 z twoich 3 opcji a natomiast :
Kod:
1.Przy starcie kompa wciśnij F8 i gdy wyskoczy ci okno z opcjami do wyboru daj "Ostatnia znana dobra konfiguracja ( Ostatnie działające ustawienia)" powinno pomóc.
2.Jeśli nie, to możesz spróbować zalogować się na konto admina i uruchomić odzyskiwanie systemu , ale powinno pomóc to co napisałem jako pierwsze.
3.Chyba o to chodzi,jak nie to sorki nie wiem.
Cytat:
Miałem Podobny problem na starszym PC I wystarczyło przywrócenie danych o 2 dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum