plus pierwszych to ta dźwiękówka. ale z kolei nie wiem jak by się spisywał mikrofon [z mikrofonami mam dziwne doświadczenia], bo choć pomysł jest naparwdę super to trzebaby to wszystko sprawdzić w praktyce...
zaleta drugich to wielkość i waga, mniej masywne. no i mikrofon jest bez udziwnień, więc potencjalie leszpe rozwiązanie. pomysł wyprowadzenia pilota na osobnym kablu też jest spoko, choć z kolei może powodować zbytnie zaplątanie...
sam nie wiem. SteelSound chyba jednak... ; P
nie uwzględniam oczywiście czynnikó ekonomicznych ; P tak czy siak to kosmos cenowy. ja radze sobie na zwykłych Creative HS-400. ;]
Chciałeś kupić 457 ale sie rozmyśliłeś bo ja je mam :). Jak chodzi Icemat syberia to jak chodzi o dzwiek są OK, ale łamią się jak GÓWNO ;). Steelsound 5h v2 USB są OK ale... obciążają ci procka i chpset płyty głównej ponieważ mają kartę USB która korzysta z zasobów komputera co w efekcie owocuje spadkiem F P S :). Pozdro grzmotq botq.
Jeśli już koleś chce sobie kupić kartę dźwiękową to po co będzie miał kupować SteelSound 5H v2 USB? Wystarczą SteelSound'y bez dźwiękowej, dźwięk jest i tak bardzo ładny i słychać wszystko dookoła. A jak kupi do tych słuchawek jeszcze muzyczną mniej więcej taką o jakiej pisałem w swoim poprzednim poście to dźwięk będzie śliczny.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum