Witam, tu Codename. Pisze ten temat po to zebyscie wiedzieli ze JA i skeepers to nie jest jedna osoba. Nie chce abyscie tak mysleli poniewaz on nigdy nie czitowal.
Wyjechal do Anglii i dal mi konto zebym sie zaopiekowal jego admem bo nie chcial go stracic. No ale kiedy sie pokłóciliśmy (wiecie jak to jest jak sie z kims poklocicie, robi sie wszystko na zlosc) zaczalem grac na jego koncie na czitach, zeby mysleli ze to on i zeby zabrali mu admina, no i pisalem ze ja (codename) to skeepers itp. Sorki za to skeepers moze wreszcie sie pogodzimy.
Wiec jeszcze raz pisze: Codename i Skeepers to 2 rozne osoby.
Aha, ale fajnie, no bajera, a skąd mamy pewność, że kolega ef to nie ty? Zdania swojego i tak nie zmieniam, bo nie wierzę, taki już jestem, lecz może inni uwierzą? Zobaczymy.
Jezu ale Wy dziwni jestescie! Pisałem do Was co mam zrobic abyscie uwierzyli to mi kazali przekonac Codename zeby sie przyznal i zrobilem to a wy dalej jakies see macie...
-podobne ip obydwu graczy
- konto eF'3 zostało nie dawno założone
+ Skeepers to dobry kolega i nie wydaje mi żeby był ta tyle głu...i żeby tak nas wkręcać....
pytanie moje kiedy wróciłeś do polski ?
i co było powodem kłótki ?
(wiem że pytanie prywatne ale pomoże dociec prawdy)
____________________ Możecie mnie znaleźć na serwera FPS pod nickiem:
- PaBloS_Patolog Skład
- PaBloS
Love Ali
tak zostalo zalozone niedawno bo chcialem sobie pograc na fpscs ;] ale skeepers poprosil mnie abym przyznal sie ze to jest moje konto (codenama) bo byscie mysleli ze to konto on zalozyl. No wiec sie przyznalem rowniez do tego ze to ja czitowalem na jego koncie.
znam Skeepers'a dosyć długo i wiem ze to nie jest Codename .
Ip podobne bo mieszkają niedaleko siebie i ten sam dostawca (według mnie to jest powodem podobnego Ip ale w 100 % się nie znam bo nie jestem informatykiem ).
Rzekłem
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum