Post numer: #1Wysłany: 2009-04-28, 22:35 Skąd sie wziął wasz nick ?
Skąd się wziął wasz nick ?? Mój np. świetnie pasował do gry EvE-Online :) Grałem w nią przez 1.5 roku . Teraz się skilluje char ( ten kto zna ta grę będzie wiedział )
ja nieweim czy powinienem mowic publicznie skąd sie wzioł moj nick
moge chyba jedynie podac wam Link
który wam moze podpowie co nieco
w kazdym bądz razie kolega go wymyslił ....
AAA i pewnie kolega równiez zasugerował sie moim nazwiskiem które brzmi "Cybułka"
Kiedy zaczynałem przygodę z CS'em grałem na serwerze klanu Noob.
A że wtedy byli oni dla mnie pro to miałem pewien do nich szacunek :D
I przez pewien czas gralem pod nickiem Noob
Początkowo jednak wyzywali mnie od botów, no więc grałem pod nickiem Bot.
Przyzwyczaiłem się nawet do tego nicku ^^
Ale po jakimś czasie przestali mnie nazywać botem, i pojawiło się kilka nowych określeń.
Np. Lama, Noob, no i oczywiście cziter, chociaż padało ono duużo rzadziej.
Po jakimś czasie uznałem, że przydałaby się jakaś zmiana ^^
Zmieniłem więc nick na C!3C!U
Ale nie gralem pod nim zbyt dlugo...nadszedł czas, żeby się ustatkować i wybrać jakiś stały nick...
A że grałem już pod kilkoma nickami, które znaczą mniej więcej to samo (tj. Noob,Bot,Lama ciecia też można do nich zaliczyć), wybrałem nick, od swojego szkolnego przezwiska (przezywali mnie też Menel - nie pytajcie czemu) i od z moich nicków, które używałem.
A dlaczego "@" a nie "a" albo czemu akurat 1 raz "@" a nie 2x "@"?
I wogóle po co jakiś dziwny znak?
No cóż pozostał sentyment do klanu Noob, który miał w tagu tyle dziwnych znaczków, ile tylko było możliwe xD
Postanowiłem też coś sobie wrzucić.
No cóż, kilka Lam już widziałem, a lubię być oryginalny, więc walnąłem sobie L@mę...
Pozostaje jeszcze kwestia [PL]...
Ekhm...no więc pośrednią przyczyną jest tag mojego pierwszego i ostatniego nonsteamowego klanu ^^
Klan nazywał się Fuc***g Cheaters...tylkozamiast * miał odpowiednie literki^^
No i miał tag [FC].
Kiedy klan już się rozpadł...a nie trwało to długo...postanowiłem, że samo L@ma jest zbyt krótkie, a że dodatkowo zacząłem grać na czeskim serwie ^^
Bardzo fajnym z resztą.
Walnąłem sobie [PL]
I wymiatałem dopóki, dopóty nie byłem Top1 i nie zacząłem mieć lagów ^^
;o wiem ze to po ang. ciac ale ja myslalem, ze to od tej japonskiej firmy "Sharp" xD
a co do tematu, moj nick z anime "Naruto" ;p a zmieniac nie chce, bo po co ? ;x
A historia mego nicku jest bardzoo długa (dłuższa od L@my xd) więc pisze..
Dawno dawno temu zaczełam grać w cs i nie miałam pojęcia jaki sobie wziąć nick i tak myślałam myślałam myślałam aż w końcu pomyślałam i wpisałam o to zacny nick 'Natala' nic więcej bo jeszcze dłużej bym myślała (a tego nikt nie chciał). Nie mam pojęcia skąd mi taki fajny nick się wziął.... moży wy wiecie? xdd
Koniec ;D to się rozpisałam ^^ Dziękuje za wysłuchanie mnie ; *
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum