Post numer: #1Wysłany: 2009-06-06, 18:29 Sarcia :PP
siema mam na imie Sara mam 15 lat i lubie grac w csa i motory ^^ gram na serwie deathrun :P milo sie gra i chcialabym zebyscie napisali cos osobie by was troszke poznac :P na forum jestem 1 raz :] pochodzę z wrocławia :) to tyle odemnie teraz wy ^^
Witam...
Jestem Paweł i mam 13 lat (Młody xD). Lubię sport najbardziej koszykówkę, nie lubię biegać na 1km (Choć mam dobre czasy xD). Gram przeważnie na 4fun i deathrun.
Cze jestem Emil , inaczej znany jako ~NinjA :D
Lubie szydełkowac i grac w szachy ze znajomymi na kurniku oraz obalac 0,7 na stadionie zwanym Ks Elta Łódź.
____________________ ~~W pogoni za lepszym życiem~~
Witam, mój nick to Dante, imię Arek. Lubie przezywać się z ~ninjĄ od botów, oraz sie lenić. Kocham zarywanie nocek do godziny 4 rano minmum (i tak juz od kilku lat)
Witam Słonczeko!
co z tymi zdjęciami co mi obiecałaś? :D
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum