Ja se idę z tego forum, gdyz wszyscy ze mnie leja. Chociazby z tej idiotycznej wpadki i przerobki BuRy'ego ktory ponoc cos tam wrrzucil ze niby go bede uczyc grac w csa. LOL. Po raz 100 mowie, innych dowodow nie moglem znalezc no bo jak? Skasujcie moje wszystkie posty i usuncie konto. Pozatym rozmowy z gg da sie latwo podrobic.... to tyle ode mnie. Cya
No niby tak ale bez przesady, kazdy ze mnie od pcozatku lal i leje, co 5 minut przychodza wiadomosci na gg typu "ale debil hahahahahahahahah demko szok!", a ja poprostu chciałem udowodnic ze czitowal. Wiem swoje a konto mi skasuj. Bede grac na serwach pod innym nickiem tak zeby mnie nikt nie rozpoznal. jak ktos chce moje gg to jest na profilu -_-. Wali mnie kasacja levela przez zmiane nicku na Diablo, oraz coś w rodzaju "reputacji" na FFA. Bb. Jeszcze raz przypominam, ze jak cos ktos chce to na gg, tylko i wylacznie
/najs
zobaczcie do czego znow doprowdziliscie... eh..
Tak szczerze to spodziewałem się odpowiedzi typu "eh i dobrze ze idzie, narka". Dzieki Sharp za slowa otuchy a najs nie edytuj mi postow :p Moze jeszcze troche zostane zoabcze czy kazdy bedzie mnie dobijac czy nie. Ale an razie ide spac. Nie kasuj jednak Nice
/najs
no to nie kasuje :D przepraszam, ze edytuje znow, ale nie chce spamowac :( zamkne temat, zeby nie spamowali! i trzymaj sie chomik !
/KiLL
aż się wzruszyłem
/Maxi
KiLL ja tez jestem wzruszony :( Chomik dobrze ze zostajesz, bo ja bym tesknil i zalamal sie po twoim odejsciu :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum