Imię: Grzesiek
Zawód: student, a dokładnie student prawa (od października 3 rok)
Zainteresowania: takie dziwne trochę, ale majsterkuje, np. ostatnio łóżko sobie sam zrobiłem
wazne jest tez czy jest wyz czy niz demograficzny ^^
na razie ejstes w 1 klasie to juz sie pomalu przygotowuj do matury, bo w liceum to juz sie nie uczy dla mamy tylko dla siebie jak chce ie cos osiagnac w zyciu...
zazwyczaj osoby, ktore bimbaja cale liceum i dopiero w styczniu zaczynaja zakuwac to koncza na UJ ( u Jozka Bergiera )
ja tam do matury sie nie uczyłem i wydaje mi sie ze po gimnazjum juz daloby rade napisac mature... poziom trudnosci jest śmieszny (przynajmniej podstawowej histori , polskiego , angielskiego i rozszerzonego wosu )
____________________ złap je wszystkie ! Pokemon !
te przedmioty moze i proste byly teraz bez nauki ani rusz szczegolnie pzrzy przedmiotach scislych typu biola chemia poziom rozszerzony... w tym roku byla dosyc trudna i podchwytliwa ale bez uczenia zdolalem ja napisac na ok 70% kazdy wynik zadawalajacy choc nie powalajacy i na lepsze uczelnie sie nie dostanie z takim wynikiem... ale ja tam wiedzialem ze na zaoczne pojde to olalem maturke;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum