Post numer: #1Wysłany: 2007-10-24, 11:03 Dzien dobry,Witam,Czesc i Czolem Pytacie Skad Sie Wziolem
Siemka wszystkim to ja Seweryn.Intreresuje sie kochanym csem (czasem tibia,ale juz zadko). Gram na platformie Non - Steam. NIe stac mnie na steama. Moje zdiecia :D:D sewerynb2.fotka.pl :D:D :):) Graczy z tau zapraszam do znajomych. Mam 15 latt I KOCHAM TAU ROX :* :D :X ;}
:p nom to ja Blaszka (moj 1 nick :D) gram rowniez pod nickiem h3o (ale tylko jak na tau jest h2o, nosze inicjacje jego nicku. :D:D) Kaczykles Gru pod tym nickiem gram jak mi nie idzie gra :p lub ktorys z kumpli jest u mnie i gra w cs. Kraina Kolorowych Pisakow (tylko jak phi jest na servie i daje mu awp i dgl :D:D )
Czy mwoie ze sie niepodoba p[owiedzialem keidys tam na game.tau.pl ze paru adminow mi niepasi i troche anr byl niewporzadku do adrixa? a pozatym niemoge juz tu grac /.?
Czy mwoie ze sie niepodoba p[owiedzialem keidys tam na game.tau.pl ze paru adminow mi niepasi i troche anr byl niewporzadku do adrixa? a pozatym niemoge juz tu grac /.?
Pewnie ze mozesz nie ma zakazu gry tylko tak jechałes na Anr a jacy @ nie podobaj sie tobie ?? Napisz w Skargach Brzeszczocik
Pewnie ze mozesz nie ma zakazu gry tylko tak jechałes na Anr a jacy @ nie podobaj sie tobie ?? Napisz w Skargach Brzeszczocik
Trzeba bylo Sorrand uwaznie czytac ... ja co mialem do powiedzenia to powiedzialem i nie ja mialem tyle do anr tylko hex bo mnie z nim pomyliles jeden post napisalem o anr ze (czytaj wyzej) a zreszta co Ciebie to powinno obchodzic ?? i mialem zastrzezenia do 3 adminow ... bo sie nienadaja ... zalezy od humoru
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum