Domena FPScs.net na sprzedaż ! więcej informacji na : http://allegro.pl/domena-fpscs-net-wraz-z-forum-counter-strike-cs-i2271034185.html?source=oo

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dobry, wieczor

Dobry wieczór
Autor Wiadomość
Gracz : Kintoki 
Ranga : FPS-Player

Nr Użytkownika: 138
 Post numer: #1  Wysłany: 2008-12-29, 23:50   Dobry wieczór

Dobry wieczór,
Nazywam sie Krystyna Ić i od dziś będe uczęszczała na waszych serwerach. Moja prababcia od strony stryjecznego wujka znała kolegę siostry tego młodego czlowieka, ktory stworzyl ten serwis. Interesuje się łyżwiarstwem pod lodem. Ponad to w wolnych chwilach lubię pisać na maszynie do szycia.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-12-29, 23:51, w całości zmieniany 1 raz  
Daj się zfragować autorowi tego posta

Gracz : anr 
Ranga : Administrator

Nr Użytkownika: 2
Ustrzelił 67 fragów
 Post numer: #2  Wysłany: 2008-12-29, 23:58   

Ka shumë variacione të tekstit , por pjesa më e madhe kanë pësuar ndryshime, duke shtuar humor ose duke i ngatërruar fjalët të cilat nuk duken më të besueshme. Nëse do të përdorni tekstin, sigurohuni që në tekst nuk është fshehur ndonjë shkrim i turpshëm. Të gjithë gjeneruesit në internet priren të përsërisin fragmente të caktuara, duke e bërë këtë gjeneruesin e parë të vërtetë në internet. Gjeneruesi përdor një fjalor me më shumë se 2000 fjalë Latine, i kombinuar me struktura fjalishë për të gjeneruar që duket i arsyeshëm. Teksti i gjeneruar është kështu gjithmonë i pa përsëritur, pa humor të fshehur ose fjalë jo karakteristike, etj.
Pjesa standarte e e përdorur që në vitet 1500 riprodhohet më poshtë për të interesuarit. Seksionet 1.10.32 dhe 1.10.33 të "de Finibus Bonorum et Malorum" nga Cicero janë gjithashtu të riprodhuara në formën origjinale të shoqëruara nga versionet e përkthyera në anglisht të vitit 1914 nga H. Rackham.

Известен факт е, че читателя обръща внимание на съдържанието, което чете, а не на оформлението му. Свойството на е, че до голяма степен има нормално разпределение на буквите и се чете по-лесно, за разлика от нормален текст на английски език като "Това е съдържание, това е съдържание". Много системи за публикуване и редактори на Уеб страници използват като примерен текстов модел "по подразбиране", поради което при търсене на фразата " " в Интернет ще бъдат открити много сайтове в процес на разработка. Някой от тези сайтове биват променяни с времето, а други по случайност или нарочно(за забавление и пр.) биват оставяни в този си незавършен вид.
Съществуват много вариации на пасажа , но повечето от тях са променени по един или друг начин чрез добавяне на смешни думи или разбъркване на думите, което не изглежда много достоверно. Ако искате да използвате пасаж от , трябва да сте сигурни, че в него няма смущаващи или нецензурни думи. Всички генератори в Интернет използват предефинирани пасажи, който се повтарят, което прави този този генератор първия истински такъв. Той използва речник от над 200 латински думи, комбинирани по подходящ начин като изречения, за да генерират истински пасажи. Оттук следва, че генерираният пасаж не съдържа повторения, смущаващи, нецензурни и всякакви неподходящи думи.

És un fet establert de forma evident que un lector es distraurà amb el contingut llegible d'una pàgina quan miri a la seva composició. El fet de fer servir és perquè conté una distribució més o menys normal de lletres, de forma oposada a quan es fa servir "Contingut aquí, contingut aquí", aconseguint així que sembli català llegible. Molts paquets d'autoedició fan servir com el seu model de text, i una cerca per " " descobrirà molts llocs web encara a les baceroles. Diverses versions han anat evolucionant al llarg dels anys, a vegades per acident, a vegades a propòsit (inserint humor i coses per l'estil).
Hi ha moltes variacions dels passatges de disponibles, però la majoria han sofert alteracions d'alguna manera, ja sigui per humor infiltrat, ja sigui per paraules aleatòries que no semblen gaire creïbles. Si vols fer servir un passatge de , has d'estar segur que no hi haurà res comprometedor amagat en el text. Tots els generadors de a Internet tendeixen a repetir un tros determinat tantes vegades com calgui, i això fa que aquest sigui el primer generador real a Internet. Fa servir un diccionari d'unes 200 paraules llatines, combinades amb un grapat de models de frases per generar un que sembli raonable. Així doncs, el generat està lliure de repeticions, humor injectat, o paraules no característiques.

Odavno je uspostavljena činjenica da čitača ometa razumljivi tekst dok gleda raspored elemenata na stranici. Smisao korištenja -a jest u tome što umjesto 'sadržaj ovjde, sadržaj ovjde' imamo normalni raspored slova i riječi, pa čitač ima dojam da gleda tekst na razumljivom jeziku. Mnogi programi za stolno izdavaštvo i uređivanje web stranica danas koriste kao zadani model teksta, i ako potražite ' ' na Internetu, kao rezultat dobit ćete mnoge stranice u izradi. Razne verzije razvile su se tijekom svih tih godina, ponekad slučajno, ponekad namjerno (s dodatkom humora i slično).
Postoje mnoge varijacije odlomaka iz -a, ali većina je pretrpjela kojekakve promjene s dodanim humorom, ili nasumičnim riječima koje nikako tu ne spadaju. Ako trebate koristiti , morate biti sigurni da tekst ne sadrži skrivene nepodobne riječi ili fraze. generatori na Internetu većinom ponavljaju zadane odlomke po potrebi, što ovaj naš čini prvim pravim generatorom na Internetu. Mi koristimo riječnik od 200 latinskih riječi, u kombinaciji s nekoliko modela rečeničnih struktura, da bi generirali koji izgleda razumno. Stoga je s ove stranice uvijek bez ponavljanja, bez dodanog humora ili nekaraketerističnih riječi.

e obecně známou věcí, že člověk bývá při zkoumání grafického návrhu rozptylován okolním textem, pokud mu dává nějaký smysl. Úkolem je pak nahradit klasický smysluplný text vhodnou bezvýznamovou alternativou s relativně běžným rozložením slov. To jej dělá narozdíl od opakujícího se "Tady bude text. Tady bude text..." mnohem více čitelnějším. V dnešní době je používáno spoustou DTP balíků a webových editorů coby výchozí model výplňového textu. Ostatně si zkuste zadat frázi " " do vyhledavače a sami uvidíte. Během let se objevily různé varianty a odvozeniny od klasického , někdy náhodou, někdy účelně (např. pro pobavení čtenáře).
Existuje mnoho variant s pasážemi , nicméně valná většina trpí neduhy v podobě snahy o vtipný text či použití naprosto náhodných slov, což nevypadá zrovna uvěřitelně. Pokud plánujete použít pasáž z , měli byste mít jistotu, že v textu nebude nic, co by jej mohlo narušovat. Všechny generátory na internetu mají tendenci opakovat kusy textu podle potřeby, díky čemuž je tento prvním pravým generátorem svého druhu. Používá totiž slovník více jak 200 latinských slov, která jsou kombinována do vět tak, aby text vypadal rozumně. Vzniklý text je potom prostý opakujících se pasáží, vloženého humoru nebo zkomolenin vzniklých z čísel a jiných znaků.

Det er en kendsgerning, at man bliver distraheret af læsbart indhold på en side, når man betragter dens layout. Meningen med at bruge er, at teksten indeholder mere eller mindre almindelig tekstopbygning i modsætning til "Tekst her – og mere tekst her", mens det samtidigt ligner almindelig tekst. Mange layoutprogrammer og webdesignere bruger som fyldtekst. En søgning på afslører mange websider, som stadig er på udviklingsstadiet. Der har været et utal af variationer, som er opstået enten på grund af fejl og andre gange med vilje (som blandt andet et resultat af humor).
Der er mange tilgængelige udgaver af , men de fleste udgaver har gennemgået forandringer, når nogen har tilføjet humor eller tilfældige ord, som på ingen måde ser ægte ud. Hvis du skal bruge en udgave af , skal du sikre dig, at der ikke indgår noget pinligt midt i teksten. Alle -generatore på nettet har en tendens til kun at dublere små brudstykker af efter behov, hvilket gør dette til den første ægte generator på internettet. Den bruger en ordbog på over 200 ord på latin kombineret med en håndfuld sætningsstrukturer til at generere sætninger, som ser pålidelige ud. Resultatet af er derfor altid fri for gentagelser, tilføjet humor eller utroværdige ord osv.

Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud. Het belangrijke punt van het gebruik van is dat het uit een min of meer normale verdeling van letters bestaat, in tegenstelling tot "Hier uw tekst, hier uw tekst" wat het tot min of meer leesbaar nederlands maakt. Veel desktop publishing pakketten en web pagina editors gebruiken tegenwoordig als hun standaard model tekst, en een zoekopdracht naar " " ontsluit veel websites die nog in aanbouw zijn. Verscheidene versies hebben zich ontwikkeld in de loop van de jaren, soms per ongeluk soms expres (ingevoegde humor en dergelijke).
Er zijn vele variaties van passages van beschikbaar maar het merendeel heeft te lijden gehad van wijzigingen in een of andere vorm, door ingevoegde humor of willekeurig gekozen woorden die nog niet half geloofwaardig ogen. Als u een passage uit Lorum Ipsum gaat gebruiken dient u zich ervan te verzekeren dat er niets beschamends midden in de tekst verborgen zit. Alle Lorum Ipsum generators op Internet hebben de eigenschap voorgedefinieerde stukken te herhalen waar nodig zodat dit de eerste echte generator is op internet. Het gebruikt een woordenlijst van 200 latijnse woorden gecombineerd met een handvol zinsstructuur modellen om een Lorum Ipsum te genereren die redelijk overkomt. De gegenereerde Lorum Ipsum is daardoor altijd vrij van herhaling, ingevoegde humor of ongebruikelijke woorden etc.

Познат е фактот дека вниманието на читателот ќе биде привлечено од содржината на страната која ја гледа. Поентата за користење на е во тоа што распоредот на зборовите е речиси нормален како кај обичен текст, за пример место да се пишува „тука ќе има текст, тука ќе има текст“, и на тој начин се добива еден вид на читлив текст. Многу софтверски пакети за печатење како и веб едитори го користат како основен модел на текст , и доколку се изврши пребарување на интернет за " " како резултат ќе врати многу веб сајтови кои се на некој налчин во финална изработка. Различни верзии се развивале во текот на годините, некогаш како случајност, а некогаш со одредена цел.
Постојат многу верзии и вариации на , но во глобала претрпе одредени промени, било тоа преку додавање на хумор или одредена комбинација на зборови без некоја логика. Доколку планирате да ги користите пасусите на моделот , треба да се осигурате да во средината на текстот не се крие некоја скриена срамотна порака. Сите генератори кои се наоѓаат на Интернет се направени да го повторуваат претходно дефинирани зборови, со тоа што го прави овој генератор прв вистински генератор на Интернет. Користи речник од 200 латински зборови кои се комбинирани со доста различни шаблони на реченици со цел да генерира кој изгледа соодветно. Тоа знали дека тука генерираниот не содржи повторувања на зборови, нема уфрлено некој хумор или некои неочекувани и непосакувани зборови итн.

Давно выяснено, что при оценке дизайна и композиции читаемый текст мешает сосредоточиться. используют потому, что тот обеспечивает более или менее стандартное заполнение шаблона, а также реальное распределение букв и пробелов в абзацах, которое не получается при простой дубликации "Здесь ваш текст.. Здесь ваш текст.. Здесь ваш текст.." Многие программы электронной вёрстки и редакторы HTML используют в качестве текста по умолчанию, так что поиск по ключевым словам сразу показывает, как много веб-страниц всё ещё дожидаются своего настоящего рождения. За прошедшие годы текст получил много версий. Некоторые версии появились по ошибке, некоторые - намеренно (например, юмористические варианты).
Есть много вариантов, но большинство из них имеет не всегда приемлемые модификации, например, юмористические вставки или слова, которые даже отдалённо не напоминают латынь. Если вам нужен для серьёзного проекта, вы наверняка не хотите какой-нибудь шутки, скрытой в середине абзаца. Также все другие известные генераторы используют один и тот же текст, который они просто повторяют, пока не достигнут нужный объём. Это делает предлагаемый здесь генератор единственным настоящим генератором. Он использует словарь из более чем 200 латинских слов, а также набор моделей предложений. В результате сгенерированный выглядит правдоподобно, не имеет повторяющихся абзацей или "невозможных" слов.

Cze

Gracz : Natala 

Nr Użytkownika: 584
Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #3  Wysłany: 2008-12-29, 23:59   

witam Cię serdecznie Krystynko :) widzę że mamy podobne zainteresowania. Chciałabyś zostać moją przyjaciółką? hah ^^

Post numer: #4  Wysłany: 2008-12-30, 00:04   

O boziu boziu! Wy dzisiejsze dziewczyny nie macie za grosz finezji. Ile razy jak oram pola miotła to widze takie dziołchy co mi po pyrach lataja. Biegne wtedy po mojego trzeciego mężą Henia, ale on to już malo ruchliwy jest. Ostatnio bardzo dużo pracował i teraz karczycho mu wysiadło. Teraz biedaczyna musi duzo odpoczywać i leżeć. Na dodatek ciągle mi jeszcze majaczy, ze widzi wszędzie "czasoprzestenny zaawansowany model struktury panelu kampno peel" ale ja w ogóle nie wiem o co może mu chodzić. Za moich czasów jak się widziało samolot przelatujący nad głową to sie mdlało z wrażenia, a teraz co chwila widze i tylko mi jakies chemikaliska wypuszczaja nad mój ogródek, a pózniej pyry o których wcześniej wspominałam nie chcą wyrastać i na obiad z Heniem musimy jeść same bulwy.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-12-30, 00:13, w całości zmieniany 1 raz  

Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #5  Wysłany: 2008-12-30, 00:11   

ajajaj to nie dobrze. Trzeba ganiać takie. To jak już nie chcesz się zaprzyjaźnić to może przynajmniej byś mnie nauczyła orać miotłą :D a to ucałuj Henia ode mnie i jak będziesz miała tej pyry więcej to rzuć tam coś dla mnie
Ostatnio zmieniony przez Natala 2008-12-30, 00:19, w całości zmieniany 1 raz  

Post numer: #6  Wysłany: 2008-12-30, 00:21   

Oj dziołcho to wcale nie takie łatwe. Czasem potrzeba lat praktyk aby poprawnie zaorać pole miotłą. Jak 30 lat temu pokazywała mi to moja macocha (bo ja nigdy nie miałam matki) to było to dla mnie czymś nie możliwym, nieosiagalnym, a wiesz moja macocha była w tym na tyle wyćwiczona, że wszyscy z pobliskich wiosek sie do niej schodzili aby ich nauczyła jak to sie poprawnie robi. Wkońcu kiedy zrozumiała, ze jest w stanie na tym zarobić postanowiła to opatentować, a kiedy już była pod drzwiami urzedu patentowego..... Umarła i nie zdarzyła tego zrobić. Teraz ja staram się jej dorównac i być tak dobra jak ona kiedyś. Kto wie, moze kiedyś ja opatentuje ten sposób orania pola, i wyjade do Holandii gdzie razem z mężem zamieszkamy szczęśliwi
Pozdrawiam Krystyna Ić

Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #7  Wysłany: 2008-12-30, 00:26   

Pani Krystynko bardzo Panią proszę, niech mnie Pani nauczy. Ja zapłacę nawet. Muszę pomóc dla mojej matuli bo ona nie jest w stanie nic z tym polem zrobić, a gdzie u nas bulwa będzie rosła? Ajj wiem, że Pani ma miękkie serce i mi pomoże :)

Post numer: #8  Wysłany: 2008-12-30, 01:08   

Dobrze, ale musisz wiedzieć trzy podstawowe rzeczy jeśli chcesz poprawnie zaorać pole miotła.
Pierwsza: Miotła musi być wykonana własnoręcznie
Druga: Używając miotły możesz orać tylko pola na których występuje gleba czarnoziemy
Trzecia: Oramy tylko w godzinach 12:10-13:00 w czasie przesilenia wiosennego.

Miotła sklada się ze styliska i pęku rózeg. Bedziesz potrzebowała nożyczek, dwa sznurki o średnicy 0.2mm i długości 30cm (obowiązkowo muszą miec kolor marynowo-koperkowy-róż), kij z milorzaba chinskiego rosnacego w kyoto raz na tysiąc lat podczas pełni księzyca kiedy jowisz jest na równi marsem. Ale o to sie nie martw, gdyż łatwo o taki w ogrodniczym; a także pęk rózeg czyli zwykłych patyków które napewno znajdziesz na ogródku.
Pierwszym krokiem jest przymocowanie wcześniej wspomnianych patyków do styliska, za pomocą sznurków UWAGA! Odległości miedzy dwoma wiązaniami nie mogą przekraczać, ani być krótsze niż 3.3(3)cm.
Węzły sciskasz najmocniej jak tylko potrafisz w przeciwnym wypadku miotła podczas duzych nacisków i siłe elektromotoryczną wytworzoną podczas ocierania sie o twarde podłoże sie rozleci i cała twoja praca pójdzie na marne. Kiedy juz masz wszystko w jednym kawałku możesz przystąpić do pierwszych prób orania.
W tym celu udajesz sie na pole, na którym występuje gleba czarnoziemy. Miotłe trzymasz oburącz, lewy łokieć powinnien być skierowany prostopadle do krawędzi klatki piersiowej. W przeciwnym wypadku zamiast zaorać bedziesz kopała. Natomiast prawa dłoń powinna znajdować sie dokladnie na górnym wiązaniu. Ponad to musisz ugiać sie w miednicy o jakies 30' do podłoża. Cien padający na ziemię nie może być dłuższy jak 1.5m.
Bierzesz mały zamach i uderzasz z calej siły w ziemie, tak aby drgania ziemi wynosily okolo 30 promieni sejsmicznych. Ośrodek musi być centralny, a szybkość fali która zostanie odbita powinna być w granicach 100m/s. Jesli uda Ci sie wbić miotłe w ziemię można powiedzieć, że już z górki. Teraz wystarczy cofnąć sie 4m ciągnac miotłe. Po przejściu 4m wyciągamy miotłe z ziemii i powtarzamy ta czynność do całkowitego zaorania pola.
Mam nadzieje, ze przy pomocy tego poradnika Ci chociaż troche pomogłam. Życzę powodzenia; a teraz idę spać, bo jutro rano po raz 53 przystępuje do zdania egzaminu na prawo jazdy.
Dobranoc i Pozdrawiam, Krystyna Ić
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-12-30, 01:15, w całości zmieniany 2 razy  

Gracz : DarkViper 

Nr Użytkownika: 880
 Post numer: #9  Wysłany: 2008-12-30, 01:21   

Witaj :)

ANR - interesujaca wypowiedz :P

Gracz : NexT 

Nr Użytkownika: 134
 Post numer: #10  Wysłany: 2008-12-30, 12:09   

wyjdz.. ić..

Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #11  Wysłany: 2008-12-30, 13:00   

tak, bardzo mi Pani pomogła. To ja się zabieram do pracy ;d no i życzę Pani wreszcie zdania tego egzaminu ;)

Gracz : grzmotek 

Zaproszone osoby: 2
Nr Użytkownika: 15
 Post numer: #12  Wysłany: 2008-12-30, 13:34   

żona znowu nie zdała :D
a mówiłem jej, że niepotrzebnie na to kasę wydaje.. a to kurs jazdy, a to kurs orania miotłą..
ehh

Gracz : ZielO 

Nr Użytkownika: 132
 Post numer: #13  Wysłany: 2008-12-30, 13:54   

jeju, sie tyle pisać chce dla Pani?

czesc transwestyto

Gracz : Maxior 

Zaproszone osoby: 18
Nr Użytkownika: 26
Ustrzelił 56 fragów
 Post numer: #14  Wysłany: 2008-12-30, 15:12   

ZielO napisał/a:
czesc transwestyto

H@H@H@H@@H@H@H@HH@

cześć

Gracz : m!s!ek 

Nr Użytkownika: 680
 Post numer: #15  Wysłany: 2008-12-30, 15:14   

siemka ^^

Reklama
Zareklamuj się w FPSproject.com

Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem
Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !

Przejdz do dzialu Kontakt i postaraj sie z nami tworzyc portal.

Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651

10 podobnych tematów na FPSproject.com
LoCk zrobil mi screny a ja nie moge ich znales i jestem zban
alwayscan ss < nie wiem czy dobry temat w dobrym miejscu
Problem natury technicznej (ciężki przypadek)
Dzien dobry,Witam,Czesc i Czolem Pytacie Skad Sie Wziolem
Twórcy sewera Diablo2 prosze was powiekszcie liczbe slotów
Body | Bende bral Cie w Aucie || czit
Dostalem bana nie wiem o co i za co
Zimowe efekty | pare świątecznych pluginów
Configi drużyny 'fnatic' z roku 2005
Configi drużyny 'spiXel' z roku 2005

Zanim Napiszesz
Zapoznaj się koniecznie z REGULAMINEM FORUM/STRONY
Używaj opcji SZUKAJ
Odpowiedz do tematu