Post numer: #1Wysłany: 2011-11-02, 21:43 Dla mnie to bez sensu, bo nie szukam tu żony, ale ok...
Mam na imie Arkadiusz (aka Alicja dla niektórych ;d)
Mieszkam we Wrocku, interesuje sie pilka nozna (czynnie i ogladanie) od niedawna lekkaatletyka z ktora wiaze dosc spore nadzieje. Jestem typowym no lifem ; D jedyne co mnie interesuje to sport, csik + ew. jakies fify bf bc 2 (w 3 jeszcze nie gralem)
z pilki noznej kibicuje Realowi, Chelsea ;) Ronaldo <3 Drogba <3 Terry <3 Cole <3 Pepe <3
AREHA: Też lubię Chelsea ale to nie oznacza że muszę szanować tego pajaca, co on wie o mnie że mnie tak skrytykował pod podaniem które nie zostało zamknięte. W swoim poście nie popełniłem ani jednego błędu w porównaniu do niego, mam większy staż na tym forum a zrównuje mnie z dzieciakami wyzywającymi od czitów...Dołączył: 2009-06-22, 21:53 Sympatyczny to on na pewno nie jest, są różne choroby umysłowe, to jest jakiś nowy przypadek.. Kolegów nie ma czy co? bo mi wypomina, że mało gram w cs, pozdrawiam go może sobie "nołlajfić". Dla tego Pana (pana - on też tak do mnie powinien mówić bo mnie nie zna i nie jest w stanie powiedzieć o mnie żadnego prawdziwego słowa a napierdala głupoty) poczucie humoru myli się z dzieciniadą, którą prezentuje. Oczywiście może mieć swoje zdanie jak każdy ale przy tym się nie obraża tylko pisze NIE.
//jeśli możecie przenieście to pod to podanie z września. Ja chciałem napisać co myślę o nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum