Post numer: #1Wysłany: 2009-07-02, 08:34 Żyjąca myszka :)
Mam maleńki problem . Jakiś czas temu kupiłem sobie nową myszkę bezprzewodową ,chodziła pod xp więc musiałem zainstalować sterownik (jak się później okazało niepotrzebnie) . Myszka okazała się dość beznadziejna więc wróciłem do swojej starej ,wszystko było ok do pewnego momentu ,z czasem zaczęła "żyć własnym życiem" . Idąc sama zaczyna strzelać , wcisnę strzał to przestaje ,znowu jak ja zaczynam strzelać strzela seriami . Wkurzyłem się wziąłem nową myszkę bo myślałem ,że tamta przeżyła już swoje lata i usterka była mechaniczna ,jednak na nowej myszce mam to samo ,ide i zaczyna strzelać . WTF . Odinstalowałem sterownik od myszki ,ale dalej mam to samo . Zaczynam podejrzewać ,że problem tkwi nie w myszkach tylko w laptopie . Czy sterownik mógł pozostawić jakieś błędy w skryptach ? Bo już na prawdę nie wiem co to może być
Wydaje mi się, że ktoś dostał się na twojego kompa :) Przeskanuj sobie komputer jakimś programem antywirusowym (na nazwach się niestety nie znam :/ )
morzliwe , ja tez kiedys mialem taki sam problem i nie tylko w cs'ie , zrobilem maly experymencik mianowicie najechalem myszka na moj komputer i zostawielm po chwilimycha sama zaznaczyla mi folder a potem wlonczylo jednak minelo mi to po formacie
Dla mnie wniosek jest prosty ... zadna mysz od PCta nie zyje wlasnym zyciem :) no chyba ze kupisz im ladnie jakis kartonik (mozesz dac stary od butow) zaczniesz je laczyc w pary i nech sobie chasają :) - wniosek .. nie stac cie na tyle monitorkow zeby byly razem - no cuz :) milosc taka tania nie musi byc panowie -
wracajac do tematu ... to nie stery bo sterowniki nie maja nic wspolnego z samoczynnym ruchem kursora :)- jesli tak to dajcie mi takie z AI !!!
moze ktos sie bawi Twoim komputerkiem ?? jestes w Neo czy sieci osiedlowej ?? jezeli to 2gie to prawdopodobienstwo jest wyzsze ;)
osobiscie ... no nie chce dziwnie zabrzmiec ale nie siedze przedf Twoja maszyna i sorry za uproszczenie ale ... format ??;p zawsze mozesz usunac totalnie wszystko zwiazane z myszką z panelu ster. ale Wszystko !! odlaczyc myche jak by nigdy nic i zobaczyc co sie dzieje ... jezeli bedzie latac jak jej Bok kazal .. to format . jak nie to zaoszczedziles 32 min instalacji Win ;)
____________________ There is no fate , but what we make !!
Ostatnio zmieniony przez PoLyMoRpH 2009-07-14, 23:10, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum