Nr Użytkownika: 1812 Wiek: 17 Dołączył: 13 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 42 Skąd: Toruń
Post numer: #1Wysłany: 2009-04-13, 23:29 Usunięte ustawienia w grze
Dostałem bana na servie zombie mod po czym dostalem unbana chcialem wejsc na serva i przed wejsciem ustawienia all są gdy wchodze na server nie moge wybrac druzyny poniewaz all ustawienia sie usuwaja .... resetuje cs i od nowa sa ustawienia lecz przy wejsciu na ziombiemod ciagle i tak sie usuwają ... prosze o jakąś radę lub naprawienie tego ...
Chodzi ci o ustawienia typu chodzenie: W, Latarka: F itp. ?? czy o bindy?? Jak o te pierwsze to po ustawiaj w opcjach i od razu wyjdż z gry ( nie wchodząc na żaden serwer) i powinny się zapisać ( ja tak robię). A jak bindy no to spróbuj wpisać je do cfg zamiast przez konsole.
#Źle przeczytałem twoja wypowiedż.Gdy wchodzisz na serwer Zm to ci się usuwają oO nigdy z czymś takim się nie spotkałem, może spróbuj coś z patchem innym.
#v23 najlepszy podobno ;]
#to spróbuj inny ;]
Ostatnio zmieniony przez Bango 2009-04-14, 10:37, w całości zmieniany 3 razy
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum