Nr Użytkownika: 1146 Wiek: 18 Dołączył: 07 Sty 2009 Pomógł: 1 raz Posty: 432 Skąd: Pabianice
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-11, 12:56 serwer nie działa/noe odpowiada
Kod:
] connect 91.204.162.140:27080
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 169.254.43.158:27015
Connecting to 91.204.162.140:27080...
This server is using an older protocol ( 47 ) than your client ( 48 ). If you believe this server is outdated, you can contact the server administrator at adreskontakto
Tak taki bajer mi wyskoczył kiedy próbowałem wbic sie na serwer DM (ze stema oczywiscie )
to jest pierwszy problem drugi jest taki ze mi wszystkie serwery FPSproject.com nie odpowiadaja próbowałem wejsc przez "connect" w konsoli to wbiłem sie na BF2 potem na DM ale wyskoczyło to co wyzej ↑ i sie zdenerwowałem i postanowiłem napisac na forum bo moze ktos mi pomoze (ta na bank )
ale jak by ktos moze cos widział to chetnie skorzystam z pomocy
przepraszam za jakie kolwoek błedy ale pisze to w nerwach i na szybkosci
Ktore serwy masz jako 'not responding' ? I czy na steamie czy na NS.
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-06-11, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Wiem tez tak czasami mam, spróbuj uruchomic kompa od nowa albo zobaczysz np. za pare godzin czy jutro tak bedzie.
Tez tak mam czasami gdy np. jakis serwer byl off przez moment potem jest ON i nie chce sie odswiezyc w ulubionych ale potem problem znika.
Więcej Farta ja to samo :/ echh valve zawsze wygrywa :( Czemu takie nonstimy nigdy nie maja takich problemów jak gra jest w tej chwili niedostępna ?! Jeszcze raz gratulacje valve :O Jak ktoś wie jak przywrócić te serwer mówić ! ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum