Nr Użytkownika: 3595 Dołączył: 31 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 1 Skąd: śląsk
Post numer: #1Wysłany: 2009-09-01, 00:23 pytanie ...internet dziwne bany
mam internet od prywatnej firmy ,
i jest to serwer dzielony pośród odbiorców (jedno ip na parę PC)
popołudniu sobie grałem normalnie coś ok 12 -13 a gdy chciałem wejść wieczorem ok 22 to się okazało że mam bana na parę godzin pod nickiem Pshemko nie pamiętam kto go wystawiał i za co (to chyba coś z broni było związane )nie wczytywałem się za bardzo bo i tak to nic by nie dało
więc co mam zrobić by uniknąć takich sytuacji w przyszłości gdyż nie chce mieć kłopotów za coś czego ja nie zrobiłem
co mam z tym fantem zrobić ??? z góry dzięki za pomoc
Najlepszym i najszybszym sposobem jest zadzwonic do owej firmy i poprosic o oddzielne IP, prawdopodobnie doplacisz ok 30 zl ( tu moge sie mylic ). Jesli ci odpowiedza ze sie nie da to nie marnuj czasu i zmien neta. Takie IP dzielone na wiele kompow nie jest korzystne, gdyz jesli ktos wylapie bana na forach, serwerach itd to i reszta za to cierpi.
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez MoMo 2009-09-01, 08:32, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum