Post numer: #1Wysłany: 2009-03-03, 14:40 Problem z wlaczeniem!
Siemka, wczoraj wieczorem gralem sobie w cs'a, dzisiaj przychodze i nie moge go wlaczyc! Pierwsze co robie to patrze na neta, wlaczam sXe-I i wlaczam CS'a. Wlaczam i normalnie za pierwszym razem wlacza sie dobrze ale nie ma dzwieku (tak zawsze mam :P) i dopiero drugi raz udaje mi sie wlaczyc. Lecz dzisiaj nie. Wlaczam cs'a za drugim razem (za pierwszym dzialal ale nie bylo dzwieku) i ledwo co sie zaladuje, nawet menu sie nie pokaze wywala mnie na pulpit. Googlowalem troche ale nic sensownego nie znalazlem (zainstalowalem v35 ale nie pomoglo)
Wiec prosze bardzo o szybka i skuteczna pomoc!
"Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać...?"
A. Sapkowski
Kiedy googlowalem nie znalazlem NIC. Kiedy ktos stworzyl temat z tym samym problemem nie mial w ogole odpowiedzi, a jak juz odpowiedz to format/reinstalka (nikomu to nie pomoglo) i temat dalej byl...
FORMAT/REINSTAL ODPADA!
Moj komputer nie ma nic do rzeczy, wczoraj dzialalo - dzisiaj tez powinno
A. Sapkowski
V23 mialem jak pierwszy raz byl blad, no i zainstalowalem 35 - nie pomoglo.
Ostatni raz gralem na serwie GunGame FPSProject, wtedy wylaczylem i poszedlem spac bez zadnych aktualizacji.
Format odpada na 100%, a reinstal ziomkom kiedy googlowalem nie pomagal wiec mi tez zapewne nie pomoze a nie bede tracil czasu na sciaganie (wolnego mam neta)...
//EDIT
Zainstalowalem patcha V23 tego co mialem na poczatku jeszcze raz - pomoglo :)
Dzieki Nomak, temat do zamkniecia ^^
//EDIT 2
Masz punkt "Pomogl" ode mnie :P
A. Sapkowski
Ostatnio zmieniony przez KatsumiPL 2009-03-03, 17:02, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum