Nr Użytkownika: 3621 Wiek: 16 Dołączył: 05 Wrz 2009 Pomógł: 1 raz Posty: 95 Ustrzelił 1 fragów Skąd: Częstochowa
Post numer: #1Wysłany: 2010-02-20, 14:37 Problem z demkami...
Witam !
Mam pewien problem z demkami. Tylko Demo_fps dziala mi tak jak nalezy. Wpsiuje w cosnoli playdemo lub viewdemo i oczywiscie nazwe i wyskakuje mi taki komunikat
] playdemo czit
Playing demo from czit.dem.
ERROR: couldn't open
Pobieralem rowniez program do demek ale nie ogarnalem
I nie wiem co robic...
Skplayer mi dziala
Tylko ze gracze mowia o wiele szybszym tempem i tylko slychac szumienie...
Szukalem w SKplyerze i nic nie dziala. Moze wie ktos jak ustawic normalna szybkosc ?
masz ns? odpal je przez ns a nie staeam bo nie mozesz ogladac demek z ns-a na steam
Gieniu napisał/a:
A na ns nie mam modeli. To bede sciagal jakies progamy do demek bede szukal :)
Gieniu poprostu zainstaluj na nowo ns, nie usuwaj obecnych plikow z valve, to te pliki ktorych nie ma powinny sie pojawic w odpowiednich miejscach, zas mapy itp. powinny zostac :]
Gieniu musisz probowac po restarcie csa makaveliemu wyslalem moje demko jak mialem 19-0 co mnie bluzgaliscie bo to z wami klanowka byla.
i otwierac musisz jesli masz demko spakowane na plulpit to otiweraj je z pulpitu. ja tak robilem i m chodzi chociaz musialem probwoac 2-3 razy. sorry za bledy ale pilem
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Mialem taki sam problem.. Po reinstalu ns demka odtwarzaly mi sie normalnie. I dotychczas odtwarzaja. Nawet na steam, wiec zaku nie gadaj glupot bo demka z ns odpalaja sie na steam.
Nwm czy mam rozpaczac czy sie powiesic. To chyba jasne ze jak nagrales demko na hmm.. de_dust2015 i dalej nwm jakie sa tam jeszcze inne smieszne wersje tego. To jest przyklad oczywiscie. Wiec, jak chcesz je odtworzyc na "stimie" to proste ze nie wlaczysz jak nie masz tej mapy. Przynajmniej ja tak mialem. ; o
Wiec:
1. Sciagnij odpowiednia mape.
2. Wklej ja do cstrike/maps
3. Wlacz cs'a i wpisz playdemo xxx.dem
4. I na 99% powinno Ci dzialac. A jak nie dziala to albo reinstaluj csa wedlug mnie, albo szukaj programow. Bo dla mnie nie ma innego rozwiazania.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum