Post numer: #1Wysłany: 2009-07-09, 17:18 Problem - Mikrofon!
Witam, od razu przejdę do rzeczy, mam taki problem a mianowicie, mam mikrofon podłączyłem go i działa tylko gdy wchodzę do cs-a muszę wejść w options--->voice i musze odznaczyć Enable Voice in this game inaczej mi mikro nie działa w grze, odznaczyłem to ale gdy wchodzę na serwa to mikro nie działa ponieważ w opcach ponownie zaznaczone jest to enable, więc znowu to odznaczyłem i jest git działa jak ta lala, ale gdy się runda skończy (runda nie mapa) to znowu mi nie działa bo znowu jest zaznaczone to Enable i tak za każdym razem, chciałbym aby to było zapisane już w opcjach na amen tak jak ja chce a nie że samo się resetuje.
Już nie wiem co zrobić, może wy mi pomożecie ;) z góry dzięki.
[A tak nawiasem to jak uruchomicie diablo to będą lvl zresetowane i kiedy mniej więcej on zostanie uruchomiony??]
A tak nawiasem to jak uruchomicie diablo to będą lvl zresetowane i kiedy mniej więcej on zostanie uruchomiony??
Nie beda skasowane bo sa zapisane w bazie danych ;] Mysle ze bedzie uruchomiony dzis poznym wieczorem/jutro max ( wtedy kiedy dostaniemy nowe zmienione hasla do FTP serwera od unixa ;D )
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-07-09, 17:22, w całości zmieniany 1 raz
Fayrant normalnie to żeś mnie teraz pocieszył, że jasny gwint ;) chciałem przeprosić za mój post o Friendly Fire (temat: propozucje na diablo forum), nie wiedziałem, że ktoś się włamał na serwa, taki odruch obronny hehe xD ;) Dzięki i pzdr
heheh to tez nie to ... wiesz co zrob .. jak masz mic. podlaczony i dzila CI elegancko ... nie zamykaj okienka od opcji klikajac <ok> tylko zamknij ich widok wciskajac tylde ... gdzie tam ustawienia i tak juz masz zapisane po wcisnieciu <apply>
jezeli tak zrobisz powinno byc ok .. chociaz jak dla mnie .. reinstal zalatwil by problem bo nie lubie jakiegos zbednego kombinowania pod gorke ;) ...
____________________ There is no fate , but what we make !!
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum