Post numer: #1Wysłany: 2009-10-10, 17:04 pomocy cs:dzwieki i diablo mod.
Jeszcze do niedawna grałem na D2 modzie ,nie wiem czemu zawsze przed każdą mapą pobieral mi sie heda shot ,ale nie w tym rzecz. Bo teraz jak chcialem to naprawic przinstalowalem cs'a nowego z fpspr...net z dzialu download wszystko zainstalowalem i bylo git niby ,a teraz jak chce dodac Diablo do favourite to mi nie dziala tak samo z innymi serwerami na ktorych gram ,nie ktore mi dzialaja np. FF ,ale znowu to samo z tym heade mi nie dziala niby sciagnol a nie ma tego dzwieku. Kiedy jest zmiana na next mapke to caly cs mi sie zacina i musze ctr+alt+del i zakoncz proces ,potem odnowa wlaczam cs'a i dziala ,az do next map :/
Wiec jak mam to naprawic zeby mi wykrylo diablo moda i z tymi dziwiekami w grze :)
Z gory dzieki "*
P.S chyba troche ortow zrobilem a,le nie chce mi sie poprawiac ,bo na szybko :P
Mi też na NS pobiera się dźwięk heasdhot ale i tak go nie słyszę, ponieważ słyszę "gadłan" coś w tym stylu, więc to nic takiego. Ja polecam usunąć wszystko związane z cs i zainstalowac nowszą wersję.
moze jakies wpisy pozostaly w Twoim kompie ? Moim zdaniem inny cs nic nie pomoze probuj jc usunac wszystko co mialem na kompie zwiazanego z cs potem zainstaluj cs z patchem nowszym moze cos proadzi.
____________________ Już w następnym tygodniu bedę sie przygotowywał do matury... F*ck i co tydzien to samo ... ;p
Pozostało coś po starym cs i jestem tego pewny na 99% wpisy w rejestrze :D polecam odinstalować cs'a opalić jakiś program do czyszczenia rejestru po wyczyszczeniu zrestartować kompa i zainstalować jeszcze raz na innej ścieżce najlepiej na innej partycji wgrać patcha v23 . Jeżeli to nie podziała to wrzucę ci na jakiś hosting moja paczkę dźwięków z cs'a ponieważ mi się nic nie ściąga jak wchodzę na diablo wiec moja paczkę dźwięków podmienisz ze swoją...
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Ostatnio zmieniony przez KmS 2009-10-11, 23:45, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum