jezeli popatrzycie na te wycinki i na zdiecie co jest w pierszy poscie zobaczycie ze to jest to samo
no ale teraz o co mi chodzi
zauwazcie ze na tym pierwszym wycinku jest ping 104
a na 2 ping jest 169 i to jednoczesnie !!!!!!
wiecie wogule ocb w tym ???
np. ustawiam sobie cl_updaterate 30 cl_cmdrate 30 i mam ping 20-30 w MS, a w tabeli bedzie kolo 50. Nie chce mi sie robic tutaj wykladu na ten temat bo jestem troche zmeczony i duzo nie zrozumiesz, poczytaj sobie http://tnij.org/poradnik_rate
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-07-14, 20:21, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum