Post numer: #1Wysłany: 2009-04-08, 17:33 Odwieczny problem...
Siema... Jestem juz mega napalony na powrot do csa.. Ze musialem napisac, chociazby tutaj.. Mam nadzieje ze ekipa takich graczy jak wy bedzie potrafila sie uporac z moim problemem.. Mianowicie...
Od conajmniej pol roku mam problem z csem.. Jedyne co moge to grac przez tydzien, po czym musze formatowac system poniewaz cs przestaje dzialac... Dokladniej rzecz biorac, gra wylacza mi sie podczas ladowania glownego menu, naturalnie mam steama i strasznie irytuje mnie to że nie dziala tylko ta gra w ktora praktycznie gram, poniewaz cala reszta hl i paczka scierwa dziala oprocz Cs'a naturalnie.. Jestem pewien w 101% ze chodzi o grafike.. Komputer przewyzsza o wiele wymagania gry wiec nie mam pojecia w czym tkwi problem.. Mam zainstalowany jeden mod podmieniajacy skiny i bronie oraz dzwieki.. Ale rowniez jestem pewien ze nie to jest jego przyczyna, poniewaz nie majac go problem sie ponawial rowniez ..
Poczym gra wylacza sie po 5 sekundach .. I do wiedzenia.. Powraca na pulpit. Bardzo was prosze o pomoc.. Z gory dziekuje, bo ufam ze uzyskam odpowiedz.
Ostatnio zmieniony przez $winia_ 2009-04-08, 17:59, w całości zmieniany 3 razy
to co UP + zakup nowego sprzętu xD... Ale myślę że nowe stery powinny zadziałać. A na początku działał normalnie?? Czy od zawsze tak masZ?
PS: ja tak mam jak na diablo wbijam może patch v23 zainstaluj, powinien pomóc.
____________________ Gość warn za spam, archeologię i całokształt!
Ostatnio zmieniony przez SpriteX 2009-04-08, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Kintoki napisał/a:
Zacznij od otwarcia budy i wyczyszczenia syfu w srodku.
tak jak kin i najs napisali, zrob to,
po 2nd
$winia_ napisał/a:
Poczym gra wylacza sie po 5 sekundach .. I do wiedzenia.. Powraca na pulpit.
mialem dokladnie to samo, kiedy chcialem wejsc na Diablo2, zawsze w polowie ladowania robil sie czarny ekran i buum... pulpit
zatem proponuje Ci przrzuc sie na NonSteama oraz sciagnij sobie wersje 1.6 ns klienta v32 (albo v35) z patchem
p.s. jesli chcesz, to moge ci wyslac link do klienta v32 wraz z niezbednym patchem i wtedy powinno ci wszystko smigac ;p
Ale wtedy pojawia sie pytanie, po co mi steam ? .. I ja nie rozumiem wogole pojecia "Otworz bude i wyczysc syf" Za stary juz jestem .. Chodzi o otwarcie komputera i wyczeszczenie syfu z srodka ? A co ma sprzet do problemow technicznych ?
Uwierz mi, wiem z wlasnego doswiadczenia, ze przegrzewajacy procek jest czestym powodem wychodzenia z aplikacji do pulpitu bez zadnego errora/powiadomienia. Osobiscie regularnie co 3 miesiace musze czyscic komputer aby cokolwiek na nim robic...
zgadzam się z Kintoki . Też kiedyś miałem taki problem . ale formacik + dobre wyczyszczenie wnętrza kompa nie raz czyny cuda :)
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
A czytałeś co kolega napisał? Po formacie może pograć tydzień...
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum