Post numer: #1Wysłany: 2009-11-30, 00:10 Nie zapisujace sie screeny...
A więc mam taki problem z cs poniewaz kiedy gram na jakim kolwiek serwie i wpisuje /top15,/item,/przedmiot itp. wyskakuje mi okienko ,ktore sie pokazuje na poczatku serwa i nagle caly cs mi sie zawiesza nic nie moge zrobic jedynym wyjsciem jest alt+ctr+del i zamkniecie przez procesy tak samo mam z zmianą mapy pokazuje sie tylko Estab... bez ani jednego paska zaladowania i tak samo sie zawiesza. To wszystko dalo sie jakos przezyc ,ale jak dostaje perma i ktos mi robi ss to mam to samo jedynie pisze mi Dostales bana to okienko i caly cs sie zawiesza potem sprawdzam folder gdzie powiny byc ss i ich tam nie ma. Testowalem to na roznych serwach gdzie mam kolegow adminow i robili mi ssy i jak sie okazalo przez to nie zapisuja mi sie ssy takze ,a jak wiadomo brak ssow=game over.
Czy znacie jakis sposob na naprawienie tego ,bo resintal nie dziala :( ,a moi kumple nie wiedza o co z tym chodzi.
I czy jak kupie steam to nie bedzie zadnych problemow z tym ?
sformatuj kompa , kup steam i powinno działać bez problemu :)
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
no to nie powinno byc problemow z windowsem ... ja sadze ze masz zrabanego cs'a jak kiedys ja ^^
sciagnij sobie z jakies innej strony bo jest ich pelno ... Chce ci tyle dac !!!!! (wlasnie slucham :P)
____________________ kLuCha``
Pr0
PozdrO dla graczy ...
Z tym sie nie zgodze. Wystarczy troche poszukac po googlach i znalezc tematy typu "nie zapisujace sie ss" czy demka, i bardzo duzo ludzi jest wlasnie z Vista i przez to tak sie dzieje ale nie jestem pewien na 100% i czy da sie temu jakos zaradzic, oprocz zmiany systemu
Wszystko mam sciagniete z dobrej stronki czyli FPSproject xD wiec cs'a mam dobrego.
Systemu nie zmienie bo mam oryginalny ,a pozaty rebeliant ma viste i wszystko mu działa.
Any ideas ? ;>
Sorry, że "odkopuje" temat, ale znalazlem rozwiazanie tego problem. Jako ze mam ten sam system, mam tez i ten sam problem. Nie zapisywaly mi sie SSki. Bede na tyle dobry i Ci napisze w tym temacie. Wejdz w nastepujace foldery:
Kod:
Dysk C----Uzytkownicy----Nazwa (w Moim przypadku Krystian)----AppData----Local----VirtualStore----Program Files----Valve----Cstrike/Cstrike_polish
Mi to pomoglo :D W tym folderze mialem SSy ktorych w normalnym (Program Files----> Vavle----> Cstrike/ Cstrike_polish) folderze nie bylo :D. Pomoglem? daj pomogl!
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum