____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
może cie wywalać ponieważ masz zasyfionego kompa najlepiej zrób formata komputera a potem sciagnij najlepiej patch 23v jest bardzo dobry i będzie ci w 80% chodzić
Mialem IDENTYCZNY problem. Wiecie co zrobilem? Wpisalem w googlach "najnowszy patch cs 1.6". Musi byc najnowszy, nie ważne czy dobry czy nie wazne zeby byl najnowszy. Pozniej jesli blad nadal wystepuje, zainstaluj na tego najnowszego V23.
Jesli pomoglem, daj "Pomógł" :)
"Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać...?"
A. Sapkowski
Zapomnialem powiedziec ze patch v32 i tak jest lepszy : >
Bullshit. Ja miałem wiele róznych cs-ów i wiele różnych patch'ów do nich, ale zdecydowanie najlepszym zresztą zgodnie z obiegową opinia był i jest patch v23.
Może ci chodzi o wersję Counter Strike v32 od DigitalZone? Zdecydowanie odrazam :)
Więc mam dla Ciebie podpowiedź mój znajomy również miał taki problem ze złą instalacją gry (podobne problemy znajomego, cs od razu się wyłączał)... Lecz po wielu godzinach siedzenia na google.pl rozwiązaliśmy problem iż... Błędem jest zła instalka, pewnie masz Windowsa - Viste, należy ściągnąć nową instalkę 7 wersje, napisz mi na pw a wyśle Ci link na forum w którym jest wszystko napisane... (nie będę reklamować forum konkurencji )
up ^ nie podszywa sie pod Ciebie a raczej ty pod niego :) on zalozyl konto 25 maja a ty 17 czerwca :) mala roznica nie?? o jakies hmm 2 miesiace ... Drogi kolego też sądze,że zależy to od instalki :] ściągnij nową i ją zainstaluj,bo ja mam też zrytą instalke,ale nie chce mi sie czekać aż się ściągnie 350 mb ...
Mam udowodnić że to ja jestem Bryndza :P z DiabloModa ?? Zapraszam na serw porozmawiamy ^^ Zacząłem grać na tych serwach kilka miesięcy temu, już na początku mojej gry ktoś wpisywał się za mnie żeby dostać mój eksp (jeśli wiesz co to DiabloMod to powinieneś wiedzieć o co b) nie mówię o podszywaniu na forum tylko w grze ! I za to koleś dotał bana bodajże od Magica :P To co że się dopiero teraz zarejestrowałem na forum ? To znaczy, że się pod kogoś podszywam ? Jeżeli nie jesteś wtajemniczony proszę się nie wypowiadać tak na przyszłość
Pozdrawiam,
Bryndza :P (DiabloMod)
Ostatnio zmieniony przez BryndzaP 2009-07-21, 23:30, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum