Nr Użytkownika: 3203 Wiek: 20 Dołączył: 17 Lip 2009 Tematy: 0 Posty: 59 Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-02, 21:50 Nie działają przyciski...
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów...
Wchodząc dziś na csa zauważyłem coś niepokojącego po pierwsze: wszystkie serwery zapisane w diale Favourite zostały skasowane jak i również nick zmienił się na nazwę un..., wchodząc na serwer nie działa mi żaden przycisk po za konsolą i Esc... nic dosłownie nic...
Zaczynam się denerwować... Nic nie pomogło :[ Jejku wchodząc na csa było dobrze ale levele straciłem... myślałem że pomoże mi wyłączenie csa i włączenie go... ale nic ten problem powrócił...
I straciłem levele na nicku... nieeeee!
Ostatnio zmieniony przez BryndzaP 2009-08-02, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Mówisz ze Ci nie działają przyciski... Tez miałem ten problem, jak brat dostawał bana.;/;/
Zostaw sobie folder z mapami tylko, żeby Ci się nie ściągały za długo xD
I odinstaluj go, usuń całego cs-a (cały folder), a potem zainstaluj w innym miejscu. Mi działa zawsze, tobie tez musi
Tylko ciekawe czy powróci mój 57 level...
Tylko rocky ja nie dostałem bana... Ja gram zawsze czysto jeszcze nigdy nie otrzymałem bana :P Jestem w topce na serwach nie używając czitów więc po co mam tą grę jeszcze bardziej ułatwiać... :P
Edit:
Pomogło :P Dzięki wszystkim za zaangażowanie w ten temat :P
Tak dopiero instalacja na innym dysku dała rezultaty :DD
Temat można zamknąć, problem rozwiązany :P
Ostatnio zmieniony przez BryndzaP 2009-08-03, 16:12, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum