Domena FPScs.net na sprzedaż ! więcej informacji na : http://allegro.pl/domena-fpscs-net-wraz-z-forum-counter-strike-cs-i2271034185.html?source=oo

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: expa, na, nabijanie, wow'ie

Zamknięty przez: MoMo
2010-03-02, 19:09
Nabijanie expa na WoW'ie
Autor Wiadomość
Gracz : All right! 
Ranga : FPS-Player

Zaproszone osoby: 3
Nr Użytkownika: 3893
Tematy: 0
Ustrzelił 2 fragów
 Post numer: #1  Wysłany: 2010-02-28, 19:36   Nabijanie expa na WoW'ie

Witam.

Moje pytanie do administracji jest następujące:

Czy dopuszczalne jest nabijanie expa przez 2 graczy nieczysto ?
Mianowice przykład:

Jest zaledwie dwóch graczy na serwie 1vs1 doszli do wniosku ,że mogą sobie nabic level'e w jaki sposób... w taki ,że jeden plantuje bombę ,a ten z CT ją rozbraja po czym po rozbrojeniu paki ziomek z TT zabija tego z CT dzięki czemu obydwoje na tym korzystają w formie expa.
Czy takie coś jest dopuszczalne ??
Ostatnio zmieniony przez All right! 2010-02-28, 19:37, w całości zmieniany 1 raz  
Daj się zfragować autorowi tego posta

Gracz : oUpolak
[Usunięty]
Ranga :

Nr Użytkownika: -1
 Post numer: #2  Wysłany: 2010-03-01, 07:24   

A widziałeś gdzieś w regulaminie pkt zabraniający tego ?

Ustrzelił 2 fragów
 Post numer: #3  Wysłany: 2010-03-01, 21:51   

Nie więc pytam ... nie jesteś adminem więc się nie udzielaj zwłaszcza że to o Ciebie między innymi chodzi ...

Gracz : Kakash! 

Nr Użytkownika: 1216
Ustrzelił 10 fragów
 Post numer: #4  Wysłany: 2010-03-01, 22:30   

Niby nie ma takiego pkt ale moim zdaniem nie powinno to byc tolerowane. Niektorzy mecza sie w nabijaniu lvli czy tam osiagniec (nie wiem co tam w wow modzie jest) i psuja im gre jakies dzieci co rano zamiast chodzic do szkoly czy przedszkola popierdzielaly rano w cs'a i nabily mega wysoki poziom/umiejetnosci.
Ja jestem za tym, aby cos takiego dac do "regulaminu" wow moda.

[Usunięty]
Ranga :

Post numer: #5  Wysłany: 2010-03-02, 00:25   

No to dajcie, a nie Evo kabluje i myśli że będzie super hoho uczynny ;] I nie czepiaj się mojego postu, pytałeś to Ci napisałem. A że ja tak robiłem to że tak powiem nic Ci do tego ;] Więc wyłącz monitor i idź na siłownie a nie płaczesz, że ktoś nabija lvl.

Dodajcie pkt ragulaminu albo nie, temat wyjaśniony. Będzie napisane - będzie przestrzegane.

Ustrzelił 2 fragów
 Post numer: #6  Wysłany: 2010-03-02, 13:25   

Nie kabluje ... bo nawet nie zdążyłem bo sam się przyznałeś ja tylko pytanie zadałem i nie do Ciebie tylko do adminów.
oUpolak napisał/a:
Dodajcie pkt ragulaminu albo nie, temat wyjaśniony. Będzie napisane - będzie przestrzegane.

Nie rozśmieszaj mnie ... jak taki ktoś jak ty może się dostosowywac do regulaminów i nie jest wyjaśnione bo chcę to przeczytac od H@ , vH@ , lub admina WoW moda.

Gracz : dEx 

Zaproszone osoby: 1
Nr Użytkownika: 2560
 Post numer: #7  Wysłany: 2010-03-02, 15:56   

Poza V@ i H@ z tego co wiem to chyba nie mam tam jeszcze admina, więc do nich kieruj pytanie. Jak ktoś nie potrafi w grze wbijac to neich wbija, rrgulamin może zmienią. Ps war3 był lepszy ^^.

[Usunięty]
Ranga :

Post numer: #8  Wysłany: 2010-03-02, 16:09   

Nie gadaj jak głupi i nie wymuszaj od VH@ niczego, bo nie jesteś dla nich tylko oni dla Ciebie. Jak czegoś nie rozumiesz pisz im PW a nie zakładasz durne tematy świadczące o Twojej głupocie i chęci wykazania jakiejś inicjatywy, tylko nie wiem jakiej..

Skoro Cię rozśmieszam - mamy różne poczucia humoru, bo pisałem poważnie.

Piszesz temat - pytasz KAŻDEGO. Piszesz PW do adminów, pytasz tych konkretnych. Więc nie ściskaj tutaj tekstów, że nie mnie pytasz. Założyłeś temat - ja w nim mogę uczestniczyć.

A skąd wiesz jak ja się dostosowuję do regulaminów ? Śledzisz mnie ? Szpiegujesz ? Interesujesz się moimi poczynaniami w internecie ? A może w życiu prywatnym ?

Tak więc zaciśnij zęby i pisz pw jak masz konkretne osoby na myśli, a nie udajesz wielce ważnego.

## EDIT

No fakt, może trochę bulwers pokazałem.. Ale bez przesady, wyjaśniłem o co chodzi (regulamin czytał, bo w końcu widział, że nie ma takiego pkt) lecz do niego nie docierało to. Cóż, wyjaśnione.
Ostatnio zmieniony przez oUpolak 2010-03-02, 16:55, w całości zmieniany 1 raz  

Gracz : Dante 

Zaproszone osoby: 2
Nr Użytkownika: 2317
Ustrzelił 58 fragów
Ostrzeżeń:
 1/3/6
 Post numer: #9  Wysłany: 2010-03-02, 16:42   

Cytat:
Jest zaledwie dwóch graczy na serwie 1vs1 doszli do wniosku ,że mogą sobie nabic level'e w jaki sposób... w taki ,że jeden plantuje bombę ,a ten z CT ją rozbraja po czym po rozbrojeniu paki ziomek z TT zabija tego z CT dzięki czemu obydwoje na tym korzystają w formie expa.
Czy takie coś jest dopuszczalne ??

oUpolak ci dobrze odpowiedział. Jeśli nie ma punktu w regulaminie zabraniającego tego typu nabijania leveli jest to jak najbardziej dozwolone, więc fakt, że w ten sposób nabijał sobie level nie jest żadnym wykroczeniem, gdyż regulamin tego nie zabrania.

Jeśli będzie taki punkt w regulaminie zabraniający nabijania sobie lvl 1 na 1 to wtedy będzie to karane. Narazie takiego punktu nie ma, więc jak mówiłem jest to dozwolone.

Cytat:
Nie gadaj jak głupi i nie wymuszaj od VH@ niczego, bo nie jesteś dla nich tylko oni dla Ciebie. Jak czegoś nie rozumiesz pisz im PW a nie zakładasz durne tematy świadczące o Twojej głupocie i chęci wykazania jakiejś inicjatywy, tylko nie wiem jakiej..

oUpolak on się tylko pytał, więc nie wiem czym się tak zbulwersowałeś. Fakt, mógł przed założeniem tematu dokładnie przeczytać regulamin serwera, ale nie musiałeś się tak denerwować. Trzeba było to wyjaśnić w bardziej kulturalny sposób.

Ustrzelił 2 fragów
 Post numer: #10  Wysłany: 2010-03-02, 16:54   

Dante napisał/a:
oUpolak ci dobrze odpowiedział. Jeśli nie ma punktu w regulaminie zabraniającego tego typu nabijania leveli jest to jak najbardziej dozwolone, więc fakt, że w ten sposób nabijał sobie level nie jest żadnym wykroczeniem, gdyż regulamin tego nie zabrania.

Nie ma punktu w regulaminie więc dla pewności spytałem i nie wysyłałem na PW bo może innym graczom się ten temat przyda by na przyszłość wiedzieli. A pomyłki też się zdarzają i MOŻE nie wziął MoMo pisząc ten regulamin pod uwagę aspektu że się natrafi na takiego oUpolaka co w inny sposób nabić expa nie umie :]

Dante napisał/a:
oUpolak on się tylko pytał, więc nie wiem czym się tak zbulwersowałeś. Fakt, mógł przed założeniem tematu dokładnie przeczytać regulamin serwera, ale nie musiałeś się tak denerwować. Trzeba było to wyjaśnić w bardziej kulturalny sposób.

Przed założeniem tego tematu przeczytałem uważnie regulamin serwera "WoW" , oUpolak się tak zbulwersował bo wie ,że to jest żałosne takie nabijanie expa ...

Pozdrawiam oUpolak ,PW z tym tematem poszło do MoMo

Dziękuję za UWAGĘ
Ostatnio zmieniony przez All right! 2010-03-02, 16:58, w całości zmieniany 1 raz  

[Usunięty]
Ranga :

Post numer: #11  Wysłany: 2010-03-02, 18:23   

Jest wiele żałosnych rzeczy, które Ty robisz, ale nie wypominam tego wprost i publicznie, więc wypraszam sobie.
BTW Jak chcesz nabić expa we 2 ? Zrób reklamę poprzyciągaj znajomych i pogramy po ludzku ;]

Mogłeś zrobić mi na złość mądrzej - zrobić ankietę w celu dodania nowego pkt regulaminu zabraniającego expienia na tym przykładzie, wtedy nawet nie miałbym nic do gadania.

[Ciągniemy za słówka] PW nie poszło, wysłałeś je -.^

Też pozdrawiam ;)

Gracz : MoMo 

Nr Użytkownika: 35
Ustrzelił 2 fragów
 Post numer: #12  Wysłany: 2010-03-02, 19:09   

Witam

Punktu takowego w regulaminie nie ma. My niezabraniamy nabijac xp 1 na 1. Wiec skoro juz musi ktos bo inaczej nie umie, to niech sie bawi w dziecinny sposob i rozbraja sobie paki

Wyjasnione Zamykam

NIEKTÓRZY TU NAPRAWDE NIE MYŚLĄ !!!
TYLKO DZICIAKI BAWIĄ SIĘ W KLANY !!!

Reklama
Zareklamuj się w FPSproject.com

Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem
Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !

Przejdz do dzialu Kontakt i postaraj sie z nami tworzyc portal.

Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651

10 podobnych tematów na FPSproject.com
Stawianie serwera gry z zainstalowanym linuxem!
mam bana za to ze nie mam screenow na komputerze
Praktycznie darmowe doładowanie konta na kome za 25zł
Najbardziej hardcowy staruszek na świecie
Przerabianie na servera STEAM na NONSTEAM
ZM plugin- Rozwiazanie problemu kampiacych Zombie.
celownika się nie powiększa podczas biegu/skoku
Pytanie do mister siw3x'a i takich kilku z Source [FFA2]
Otwieranie linków z gg gadu gadu w Windows Vista
Steam instaluje wszystkie pliki na pulpicie

Zanim Napiszesz
Zapoznaj się koniecznie z REGULAMINEM FORUM/STRONY
Używaj opcji SZUKAJ
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi