ten komunikat jest jak mapa aktualnie grana ci nei chodzi
tez tak mialem na paru mapach
wystarczy odnalezc ja w folderze z cs i wbic na serwer ona sciagnie sie 2 raz juz poprawnie
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2009-03-19, 16:18, w całości zmieniany 1 raz
Pepek wydaje mi sie, ze Maxiemu chodzi o to, że, np grałes na jakims serwie, który miał mapke de_xyz i wbijaż na inny serwer, który ma mapke de_xyz, chociasz maja one taką samą nazwę różnią sie od siebie, więc:
1. Spróbuj usunąć mapkę na której ci się zwiesza, a dokładniej wszystkie pliki które znajedziesz do niej, albo wogule wszystkie mapy (jesli wbijajac na serwa bedzie ci sie mapka na nowo sciagac, to wszystko powinno byc ok).
2. Spróbuj zainstalować patcha V23, lub V19, bądz inna wersje. Jakoś często to pomaga, ponieważ uzupełnia on braki w CS i chyba cos naprawia (dokładnie nie wiem, ale często pomaga :).
3. A jak "2" nie pomoże to przeinstaluj CS. Jak nie zadziała to odinstaluj i ściągnij z fpsproject.
4. Jeśli i to nie pomoże to chyba tylko format :/
5. POWODZENIA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum