Nr Użytkownika: 4469 Wiek: 13 Dołączył: 12 Sty 2010 Tematy: 0 Posty: 2 Skąd: Polska
Post numer: #1Wysłany: 2010-01-12, 04:25 Jak szybko zucac 2 granaty?! dam plus
czesc, chcialem was zapytac, czy wiecie morze jak sie zuca tak dwa granaty jeden po drugim, tak szybko. bo jak oglodam innych graczy to oni szybko biegnom i rzucajom hejdze jeden a zaraz potem drugi. pomuzcie mi prosze, to jest jakies ustawienie w menu czy bind, ja tak nie umiem i gdy wyzucam pierwszy granat musze poczekac chwile by wyzucic drugi, granaty wybieram przyciskiem pod 3, nie scrollem bo tam mam binda zeby skakac.
czesc, chcialem was zapytac, czy wiecie morze jak sie zuca tak dwa granaty jeden po drugim, tak szybko. bo jak oglodam innych graczy to oni szybko biegnom i rzucajom hejdze jeden a zaraz potem drugi. pomuzcie mi prosze, to jest jakies ustawienie w menu czy bind, ja tak nie umiem i gdy wyzucam pierwszy granat musze poczekac chwile by wyzucic drugi, granaty wybieram przyciskiem pod 3, nie scrollem bo tam mam binda zeby skakac.
dam plusa temu kto pomorze
Proszę o pomoc tłumacza przysięgłego w celu weryfikacji przesłanej przez ciebie treści twojego postu.
A tam dopadacie chłopaka o ortografie ;p to coś wam chyba mówi
Kod:
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
ja w 1 kl. mialem same 5 z dyktand... dla chcacego nic trudnego teraz dzieci maja za duzo internetu gdzie dominuje pokemoniasty jezyk i sie dzieci tak ucza potem tlumacza sie dyslekcja;] a przeciez na wiekszosc slow sa regolki ale zeby sie ich nauczyc to juz za trudno...
Poza tym cs od 16 lat nie? dziecko idz sie poucz za 6 lat ponownie o to zapytaj:]
Swoja droga ciekawe co 10-latek robil o tej godzinie przy komputerze :o
wracajac do tematu, wciskasz 3, bierzesz granat, rzucasz, wciskasz szybko znowu 3 i rzucasz ; o
jak to jakis leb sobie jaja robi pewnie ... moze warna mu za to ?
ale odpowiedz... kulka w myszce raz w gore i jeps :D plus ? : P
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
wcale nie zauwazylem tego piszac powyzej ze sobie jaja robi ...
czytamy :)
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
POMOGŁEM?? DAJ PLUSIK : )
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum