Post numer: #1Wysłany: 2008-12-27, 20:55 Czity na serwerach
Mam prośbę, czy moglibyście dać jakiegoś admina na serwer FPSproject.com [GG][DM] 91.203.134.10:27020 ponieważ na tym serwerze aż roi się od cziterów. Np. "Ks Fabulaz" gra na AIM I WH i utrudnia grę a nie ma żadnego admina który by go zbanował. i jest jeszcze gracz "T0M3C3K" który grał na bb ( bad boy) i nie dało się grać. To sprawia że z tego serwera ludzie często wychodzą i nie wracają.
Admini ze starego serwera GG+DM powinni już się przenieść na nowe IP na którym zgłoszono właśnie występowanie Cheatów.
No Admini do roboty, stare IP zostanie na dniach wyłączone !!!
Zapraszam do działania.
anr,
po 1. nie mam nadal flag na serwie
po 2. serwer wciąż nie działa tak jak powinien, oto przykład --> klik!
szczególnie ważne są wyniki terro i ct [531:221], a i każdy sobie biega z jaką bronią chce...
I wiem jak jest problem z wynikami. Mianowicie wyniki drużyn są często na korzyść TT, ze względu na to że cały czas jest mapka assault gdzie CT mają odbić HASTÓW. Gdyż runda trwa minutę nie ma na to czasu, i jeżeli jakiś TT się zakampi i CT go nie znajdą TT wygrywają. STĄD te dziwne wyniki.
I wiem jak jest problem z wynikami. Mianowicie wyniki drużyn są często na korzyść TT, ze względu na to że cały czas jest mapka assault gdzie CT mają odbić HASTÓW. Gdyż runda trwa minutę nie ma na to czasu, i jeżeli jakiś TT się zakampi i CT go nie znajdą TT wygrywają. STĄD te dziwne wyniki.
a ja bym powiedział, że raczej chodzi o to, że deatm match i mod gungame nie działa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum