Nr Użytkownika: 1850 Wiek: 16 Dołączył: 16 Mar 2009 Pomógł: 1 raz Tematy: 0 Posty: 344 Skąd: Osie
Post numer: #1Wysłany: 2009-10-31, 18:54 Cs mi sie wyłącza
Witam a więc jak w temacie wchodząc na obojętnie jaki serwer wchodząc do teamu mie tak laguje u góry pokazuje się Warning:cl_flushing_energy cs mi sie zwiesza i zamyka sie ( nie chce reinstalować cs jak są inne sposoby prosze wymienić je)
jezeli to CL_FlushEntityPacket, to wina dostawcy internetu czy cos takiego. Fayrant mi to kiedys tlumaczyl ale nie wiem ocb. Wiem ze to napewno nie jest Twoja wina.
Napisz jaki masz internet.
Widzac po IP to cos od telekomunikacji i chyba mi sie zdaje ze radiowe :D
Problem CL_FlushEntityPacket jest zwiazany ze zlagowanym laczem (w 90% laczu radiowym) i w danej chwili/dniu nie pograsz w cs'a bo sa lagi. A sprawa wylaczania sie przy tym cs'a jest zwiazana z tym jak mocnego masz kompa i po jakim czasie cie wywali z cs :) Na slabym kompie wywali cie od razu, u mnie na sredniej klasy kompie, 2 giga ramu, jak wbije na serwer z duzym pingiem bedzie wyskakiwac CL_FlushEntityPacket
polaguje polaguje, poscina gre i w koncu wywali z gry do pulpitu jak bardzo duzy ping :)
Kali tez mam podobnie tylko mi nie wylacza cs-a. Czasem bywa tak ze wbijam na serwer niezdarze dolaczyc do teamu a tu lag i zawiesza cs-a ale nie wylacza Zawierza dzwiek w miejscu zostaje obraz to samo i nic nie daje nie da sie odczekac laga bo gra sie nieodwiesi. Mam tak na steamie i na nonsteamie. Jak mowili poprzednicy to wina neta. Ja tez mam radiowke i cierpie :) Czasem jest ok a czasem wlasnie sie tak dzieje i poprostu trzeba odczekac i pograc z botami.
Pozdro
Momo ja też mam radiówke ale zawsze mi normalnie działał a tu wbijam w "tabeli" gdzie pokazuje sie ping jaki będziesz miał na serwie waha sie od 20-50 wtedy wbijam na serwer (http://w623.wrzuta.pl/obraz/powieksz/4Xt4Y1mkeCb) i wypierd*** mie z cs
Minimum =23ms Maksimum =25ms Czas sredni = 23ms
A komp 1 gb ram 2,83 ghz procesor
Ja miewam prawie, że identyczne problemy. I napewno jest to związane z radiówką... U mnie pingi dochodzą do 2000 jest cl_flush enitypacked i następuje lag. Albo jest krótki (1o-20sekund) albo (30 sekund i więcej) sie wyłącza cs... Ale co zrobić... radiówka ;<
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum