Post numer: #1Wysłany: 2009-06-30, 18:39 Counter-Strike - jaka to wersja? Oo
Co to za wersja cs'a? Kolega mi przysłał kiedyś linka do cs'a który mu działa (2 lata temu xP). Gram na nim do dzisiaj ale tak sobie ze screenów innych graczy, filmików patrze - coś nie tak. Mam chyba inną wersje cs'a niz wy wszyscy. Inne skiny, bronie ale nic nie instalowalem! Zresztą, sprawdzcie sami.
http://img38.imageshack.us/i/62953834.png/
Nóż. Od tego "zwykłego" cs'a różni sie:
-wyglądem
-trzyma sie go w lewej rece
-nie "glaszcze" sie palcami
-nie trzyma sie go czubkiem do góry
W dodatku mam chyba inne dzwieki, bo troche takie bardziej "hałaśliwe", nie wiem jak to wytłumaczyc.
"Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać...?"
A. Sapkowski
tak ja fisti powiedzial, normalny cs 1.6 tylko modele podmienione, ja sam mam kilka innych modeli broni ale co to daje? tylko fajnie wyglada i to dla samego uzytkownika
btw. nie rozumiem, po co taki temat? :o
Pewnie chodzi o XTreme-CStrike (XTCS) 1.6 Final Release. Jest to wersja cs z nowymi modelami broni, graczy, nowy dźwiękami czy też inną krwią. Miałem to na kompie to sie popuakałem, bo jak potarłeś kosą o ściąnę to jakby jechał toporem chleb kroił.
//k~
dobra juz nie odswiezajcie starych tematow ;p
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum