Nr Użytkownika: 688 Wiek: 22 Dołączył: 23 Lis 2008 Pomógł: 2 razy Tematy: 0 Posty: 470 Skąd: Uhowo
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-03, 16:54 Config.cfg problem
Mam problem Gdyż kiedy wkleiłem do config.cfg:
cl_himodels 0
gl_keeptjunctions 0
gl_clear 0
gl_cull 1
gl_dither 1
gl_lightholes 1
gl_palette_tex 1
gl_picmip 1
gl_playermip 2
developer 1
gl_spriteblend 1
gl_ztrick 0
gl_max_size 256
r_detailtextures 0
r_detailtexturessupported 0
r_mirroralpha 1
r_mmx 0
violence_ablood 1
violence_hblood 1
violence_agibs 1
violence_hgibs 1
fs_lazy_precache 0
fastsprites 2
cl_shadows 0
cl_minmodels 0
s_a3d 0
s_eax 0
s_reverb 1
voice_dsound 1
gl_texturemode GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST
gl_round_down 4
gl_picmip 1
gl_playermip 2
gl_max_size 256
fastsprites 0
d_spriteskip 0
ati_npatch 1
ati_subdiv 2
cl_weather 0
cl_corpsestay 10
hpk_maxsize 1
max_shells 1
max_smokepuffs 1
Mówiąc po polsku zwiększyłem sobie fps o 60 [łącznie mam 120-160(śr to 140)] i config mi się resetuje, mam ustawione "tylko do odczytu" i to nic nie daje.
Za każdym razem jak wyłączę cs resetują mi się raty, ex_interp itp.
Czy jedyne wyjście to usunąć te komendy z config/albo podmieniać za każdym razem jak wyłączę cs?
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
ja bym zrobil cfg o nazwie "konfig" i tam wkleil te komendy, ktore wyzej podales
nastepnie zbindowal sobie jakis klawisz np bind "i" "exec konfig.cfg" i po kazdyw wlaczeniu cs'a bedziesz tylko "i" wciskal a super, ekstra, high fps cfg bedzie sie ladowal ^^
ja bym zrobil cfg o nazwie "konfig" i tam wkleil te komendy, ktore wyzej podales
nastepnie zbindowal sobie jakis klawisz np bind "i" "exec konfig.cfg" i po kazdyw wlaczeniu cs'a bedziesz tylko "i" wciskal a super, ekstra, high fps cfg bedzie sie ladowal ^^
Robiłem tak wcześniej i zapomniałem o tym, Dalej to samo...
Cytat:
trochę uciążliwe żeby ciągle wciskać klawisz po każdym włączeniu cs'a ;p
może zrób sobie pliczek userconfig.cfg wrzuć tam te komendy co chcesz a w pliku config na końcu dopisz exec userconfig.cfg
ja jak chce jakieś komendy wrzucić to robię właśnie tak jak napisałem i mi all działa.
Zauważ że na config.cfg na ostatniej linijce jest
exec userconfig.cfg
i po 3 mam zbindowane to pod F6
Tylko jak wkleiłem komendy wyżej napisane to coś mi się zepsuło.
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Ostatnio zmieniony przez Susełek 2009-05-03, 19:58, w całości zmieniany 3 razy
dziwne...
te same komendy mam, ale nie wklejalem do cfg tylko bez posrednio w konsole, bo jak dawalem do cfg to mialem podobny problem, a po wpisaniu w konsolke to do tej pory mam te ustawienia wiec moze to jest problemem ? wpisz przez konsole sprobowac nie zaszkodzi :)
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Też tak miałem, ale tylko komenda developer mi nie działała :P Ogółem posprawdzaj ile masz cfg porobionych, bo ostatnio usunełem z 10 nowych... Nie wiedzieć skąd się wzięły ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum