Nie ma środka. Coś tak jakby. Zauwazyliscie? To dlatego tak lamie z awp -.- Chce miec taki co ma środek normalny, cos jak LUq jak na tym filmiku od 0:07 do 0:10. Oglądajcie w HQ i full screenie to zobaczycie o czym mówie. Porównajcie JEGO celownik z MOIM. No i który lepszy?
Tak w ogóle, to prosze o pomoc co zrobic zeby miec taki celownik jak on. Próbowałem instalować z fpsbanana.com. Sciagnalem i zamieniłem w cstrike/sprites ale nic nie dało :( Mam to samo.
Pls HELP!
"Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać...?"
A. Sapkowski
Jedyny znany mi sposób to zmiana skórki ,jeśli to nie pomaga to spróbuj usunąć (wyciąć ) pliki odpowiadające za wzór celownika i odpal grę bez tego nie jestem pewien ale cs powinien sam ustawić standardowy . Bo taki jak ty masz jest mało spotykany musiałeś zmieniać jakiś czas temu i zapomniałeś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum