Nr Użytkownika: 3529 Wiek: 17 Dołączył: 25 Sie 2009 Posty: 198 Skąd: Wejherowo
Post numer: #1Wysłany: 2009-10-14, 11:48 Brak folderu
chodzi o to że chciałem pograć na new game na mapkach dr pobrałem plugin żeby móc tam robić bh i miałem go wkleić do folderu C:\program files\Cunter-Strike\cstrike\addons\amxmodx ale nie ma u mnie folderu amxmodx a w folderze addons jest tylko metamod ktoświe co mam z tym zrobić?
a i nie ma teżtakich komend jak np. amx_slay amx_slap itp.
____________________ Naruto is the best
Ostatnio zmieniony przez Naruto the best 2009-10-14, 13:47, w całości zmieniany 1 raz
Poszukaj sobie na necie gotowej paczki metamod + amx na windowsa (chyba ze masz linuksa to na linuxa) tylko taka ktora wgrywasz sobie od razu do folderu cs'a i juz mozesz dzialac :) nie zadne instalatory czy kopiowanie plikow sciaganie kazdej rzeczy osobno z neta.
Jak nie bedziesz mogl sobie poradzic napisz
Masz tam download amx'a dla leniwych ; ) + instrukcja. Ja kiedyś daaaaawno jak chciałem zobaczyć jak wygląda stawianie i konfigurowanie serwera to korzystałem z tego i działalo :)
Powodzenia
Jak coś to pisz.
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-10-14, 15:38, w całości zmieniany 2 razy
jak wpisuje komende np amx_slap to pisze że nie moge wykonać tego na tym graczu :) czyli chyba działa :D
Ale jest problem bo nie moge wejsc ani do ct ani do tt tylko na spekcie moge być :( ale dzieki za chęci :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum