Gra lub grał ktoś w WOWa ? jakie macie opinie na temat tej gry ?
Nie wiem czy opłaca się zaczynać w nią grać, pół liceum w to gra. Jakie postacie są najlepsze i czy opłaca się płacić za globala ??
Kolega przestał W to grac ... Miał konto z opłaconym globalem na chyba 23 dni ... jakoś tak dawno to było .. nawet tego nie brałem bo nigdy w to nie grałem . Z tego co sie orientuje to dużo ludzi zaczyna w to grac ale szybko rezygnuje.. ogólnie to gra sie zaczyna nudzic. spytam jeszcze o tamtą posta gdyby była taka możliwosc to ci dam passy czy tam cos nie wiem czy tak to tam wyglada .
Baardzo fajna gra... Graj na priv. Dam Ci realm serwa na ktorym gram :) czasami full na funserver jest (8k/8k) :)
set realmlist logon.wowscape.net
Pozdro i pograj w to bo fajna gierka ;)
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Amigo właśnie na tym serwie będe grał xD pół klasy w to gra :p jaki masz nick w grze ?? mamy już tam 10 osobową gildie
kosi mam takich maniaków w klasie że wszystko mi już powiedzieli xD połowy nie rozumiem ale spoko :p może gdy mi sie spodoba zagram na globalu. ile kosztuje miesiąc gry ? czym sie rózni global od priv oprócz większego expa ??
Dodatek Wrath of the lich king 13 listopada(80lvl)
Działaja wszystkie qeusty oraz talenty
Większość graczy porozumiewa się po angielsku
Płacisz 50 zł za miesiąc
Nie trudno zebrać team na instane 25- osobową
Drop jest zazwyczaj mniejszy niż na piratach(na piratach podwyższają drop na korzyść graczy)
Potwory używają wszystkie spelle(na piratach zazwyczaj 1)
"czym sie rózni global od priv oprócz większego expa ??"
Nie spotkałem sie z serwerem pirackim zeby szybciej zdobywało się expa na globalu niż na piracie
No a na prywatnym serwie wbijesz 70 lvl w 3 miechy, tak mi mówili jak będzie to okaże się dzisiaj, czekam jeszcze na dwa pliki od kolegi bo nie zmieściły sie na 8GB pedrdive ;/ i zaczynam dzisiaj gre na priv. zobaczymy jak się gra... a kim najlepiej jest zacząć grę ?
Tylko daj mi na gadu twoj nick :)
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
James R. Thompson
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum