Post numer: #1Wysłany: 2007-10-26, 12:08 World of Warcraft
Witam,
Chyba każdy kojarzy tą grę :). Gram na prywatnym serwerze (niestety) Orion TBC mam paladyna na 70 lvl. Gra w to ktoś? Jak tak to może ktoś bardziej doświadczony ode mnie bo gram w to tylko ponad miesiąc udzieli mi jakichś ciekawych informacji :P Ja tez troszkę wiem więc pytać się jak ktoś chce
Jak się niechce wydawać kasy na gry to prywatne nie są najgorsze ;) Również gram od czasu do czasu w to .. oczywiście ja pokazałem ten server dla niedziela <cwaniak> Tyle, że ja nie gram po kilka godzin w to a raczej 30min/1h dziennie ;) I to nie zawsze :) Jeśli ktoś snuje się po privach to zapraszam na ten server :)
A ja serdecznie zapraszam na serwa Theatre of dreams . Sam tam grałem . Nie ma nawet tak dużo bugow , ani kolejek do podlaczenia ( mi sie trafi z raz na tydzien :D )
Ma z powodu tego, ze ten sie troszke zakopal temat tworzyc nowy o wowie? Mysl troszke dante. Niektore tematy lepiej odkopac niz tworzyc milion takich samych. Dobrze, ze chociaz potrafil uzyc opcji: Szukaj.
Ma z powodu tego, ze ten sie troszke zakopal temat tworzyc nowy o wowie? Mysl troszke dante. Niektore tematy lepiej odkopac niz tworzyc milion takich samych. Dobrze, ze chociaz potrafil uzyc opcji: Szukaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum