Post numer: #1Wysłany: 2009-07-20, 19:14 Rumble Fighter EU
Chcę wam zaproponować grę, jak w temacie Nazywa się Rumble Fighter.
Rumble fighter to bijatyka online w stylu anime.
Gracz wybiera jedną z czterech klas a także jej płeć :
Striker- postać skupiona na sile, jego Exo-core (transformacje) to np metalowa pięść i tarcza (startowa transformacja)
Soul Fighter- postać skupiona na szybkości, jego Exo-core to np częściowa zamiana w wilka, nindzę, lub kompletna zamiana w wilka(wilkołaka?)
Elementalis- postać skupiona na atakach magicznych, jego exo-core mogą np strzelić wodną strzała, kulą ognia itp
Alchemist (każdy kto oglądał FullMetall Alchemists wie o co biega xD) jest postacią skupioną na obronie, i liczbie HP(punktów życia), jego exo-core zamienia lewą rękę w np stalowe ostrze, działo (takie jak mieli piraci na statkach)
Narazie są takie tryby gry ( za jakiś czas dodadzą nowe)
Battle Mode- Surviva to typowa nawalanka do ostatniego ludzia/ członków drużyny
Rumble Mode
a) King of the Hill- trzeba dojść w punkt mapy gdzie znajdują się białe okręgi, trzeba w nich utrzymywać tą pozycję za co otrzymuję się punkty
b) Potion Battle- na mapie są generowane losowe butelki które trzeba zebrać, i wypić
osoba/drużyna która wypije 5 flaszek wygrywa
c) Arena- po prostu zabijanie się na fragi, osoba/drużyna która ma najwięcej fragów wygrywa
d) Moving Screen- po woli ekran przesuwa się w górę, bądź dół, gracz/drużyna musi nadążyć za ekranem i dojść na szczyt, bądź najniższy punkt na mapie, a następnie się zanihilowac
Za wygrywanie i przegrywanie dostajemy punkty exp i CARATY.
Exp każdy wie co to, caraty to środek płatniczy za który kupimy nowe przedmioty jak:
Fryzury, nos, oczy, minę, ubrania, Exo-core (przemiany), style walki (taekwondo,kung fu i takie tamte) i akcesoria.
W jednej grze może grać do 8 ludzi, bądź 2 drużyny po 4 ludzi.
Strona głowna gry
Serdecznie was zachęcam do gry, mój nick w grze to Avro i staram się być w top 100 tak jak to byłem w wersji amerykańskiej xD
Jeżeli chcecie się o coś zapytać to walcie odpowiem na każde pytanko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum