Wszystko zaczęło się od średniego NFS:Pro Street potem porażka według mnie NFS:Undercover tutaj powróciły uliczne wyścigi; i teraz NFS:Shift który nawiązuje do PS'a, według mnie świetność Need for speeda skończyła się na Carbonie, nie ma to jak nie legalne wyścigi furami które mają pełno bajerów itp:
Najlepsza część nfs'a hmmm nfs undergrund 2 :)
Grałem w nfsa szifta na xboxie i uczucia mieszane, przypomina troszku GT5 lipaaa. .
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
A graliście na kierownicy, z wszystkimi systemami pomocy powyłączanymi? Wtedy można dostać ku... znaczy kręćka, ile to ja razy powtarzałem, ale można się pobawić. Zresztą jak chcecie symulator to włączcie Live for Speed, czy gry typu Race `07, GTR 2 to sobie pośmigacie realistycznie.
dla mnie spoko gra wystarczy powylaczac wszystko kierownica i jazda i ogolnie to wole na torach jezdzic niz na "ulicach"... auta dobracowane jest ich dosyc duzo ;pp
taa, wejdz na empik.com i zobacz, czy rzeczywisice duzo osob narzeka...
1 pod wzgl sprzedazy ...
szczerze to nie gralem u siebie tylko widzialem troche bo kumpel ma a sam tylko na psp gralem ale prawde mowic to sie gowno znacie na NFS'ach itp... niewypal to wy macie w mozgach jesli uwazacie, ze zle te gre zrobili
jeden z fajnieszych nfsow chociaz jak powiedzal cwikla most wanted naraize byl najlepszy ;)
Ostatnio zmieniony przez Kakash! 2009-10-04, 17:56, w całości zmieniany 1 raz
To że dużo osób to kupuje to nie jest żaden efekt tego, że gra jest niby zajebista tylko tego, że jest mocno reklamowana, a sam efekt tak dobrej sprzedaży to dobry marketing. Wiele szitów schodzi dlatego, że Mamusia kupi dziecko taką dobrze rozreklamoną gierką, a w rzeczywistości otrzymuje syf. Reklama dźwignią handlu i tyle. Ja się zgadzam z innym, że Shift to nie wypał. Najlepszym dla mnie NFS był NFS : Undergound i tyle. Samego gatunku tego typu nie lubie, ale jeśli ktoś to lubi, to polecam zaopatrzyć się w konsolę do gier jak PS3, X360 czy nawet PS2 z ogromną biblioteką tytułów tego typu, bo prawdę powiedziawszy PC jeśli chodzi o gry jest platformą bardzo słabą...
konsole sa lepsze juz do gier jak pc no ale pc ma kazdy i jest wielofunkcyjny a konsola to tylko rozrywka =)
W przypadku obecnych konsol to nie tylko rozrywka. Jeśli chodzi o PS3 to jest mocno rozwiniętą platformą pod względem aplikacji homebrew. Na PS3 jest w pełni funkcjonalny Linux który umożliwia korzystanie z funkcji stricte kojarzonych z pecetami - aplikacje, edytory tekstowe, przeglądarki internetowe, nie mówiąc o całej gamie programów do odtwarzania filmów w wielu formatach.
Symbol Konsoli jako platformy stricte do gier to przeszłośc. Teraz Konsola nie ustępuję pecetowi, a sama frajda z gry siedząc na kanapie, dzierząć w łapie piwko, grając z kumplami to coś wspaniałego, to piękny klimat, którego nie zaznał żaden fanboy peceta.
Taka prawda i tyle.
Ja jestem stricte konsolowcem, obecnie nie posiadam żadnej, bo swoje kochane PS2 sprzedałem, ale w tym roku mam krótszy rok gdyż jestem w klasie maturalnej, i z pewnością udam się do roboty, i konsola obok kupna samochodu będzie drugim moim priorytetem.
Do dziś targają mną takie chwile, gdy mam ochotę kupić sobie staruśienke Playstation 1 i zagrał w piękne klasyki jak Tekken 3, Gran Turismo 2, Final Fantasy 8 czy Metal Gear Solid. I z pewnością bym się lepiej bawił, niż przy mega odjechanym pececie za kilka tysi.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-10-05, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Jak w temacie .Graliście może ?? Niestety Nie wypał według mnie chcieli to zrobic realistycznie ale coś chyba nie poszło .
A grałeś w to? Pograłes godzine na wszystkich wspomagaczach bo nie umiałeś pewnie tego wyłączyć w opcjach, zdejmij wspomagacze, zagraj. Shift może śmiało konkurować z GRIDem - chyba najbardziej realistyczne wyścigi na PC. Zapewne Shift zostanie chłodno przyjety - przez tych którym się podobał Undercover. Dno i muł do samego jądra ziemii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum